نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کاربر سایت
    سپاس ها
    209
    سپاس شده 456 در 326 پست
    نوشته های وبلاگ
    137

Eh کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!مرغ دریایی آواز خواند، کودک نشنید...کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!پس کودک فریاد زد خدایا با من حرف بزن!کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!رعد در آسمان پیچید، ولی کودک گوش نداد...کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!کودک نگاهی به اطراف کرد و گفت خدایا بگذار ببینمت!کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!ستاره ای درخشید ،ولی کودک توجهی نکرد...کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!فریاد زد خدایا به من معجزه ای نشان بدهکودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!و یک زندگی متولد شد،ولی کودک نفهمید...کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!با ناامیدی گریست.خدایا با من در ارتباط باش بگذار بدانم اینجایی!کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!بنابراین خدا پایین آمد و کودک را لمس کردکودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!ولی کودک پروانه را کنار زد و رفت…کودک نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن!

ویرایش توسط *Croon* : 2012/09/23 در ساعت 14:11

کلمات کلیدی این موضوع