به نقل از سايت باشگاه استقلال، ظهر فردا امير قلعه‌نويي ناهار را با علي فتح‌اله‌زاده صرف خواهد کرد. اين ملاقات صرفاً در راستاي تحکيم دوستي‌ها در بين اعضاي خانواده استقلال خواهد بود.
باشگاه استقلال با انتشار اين خبر قصد شفاف‌سازي دارد تا شايعه‌سازان نتوانند آنطور که دوست دارند از آن بهره‌برداري کنند.

در همين زمينه پرويز مظلومي سرمربي استقلال گفت: من به فتح‌الله‌زاده اعتماد کامل دارم و مي‌دانم که ايشان تنها براي تحکيم دوستي‌ها و حفظ روابط حسنه با اعضاي خانواده استقلال تلاش مي‌کنند.
وي تاکيد کرد: برگزاري جلسه ناهار با امير قلعه‌نويي در باشگاه استقلال اتفاق فرخنده‌اي است. پيشکسوتان استقلال چشم و چراغ ما هستند و من هم اعتقاد دارم که بايد روابط بين خانواده استقلال محکم باشد.

علي فتح‌الله‌زاده، سرپرست باشگاه نيز در مورد جلسه ناهار روز شنبه‌اش با امير قلعه‌نويي گفت: اين فقط يک جلسه ناهار عادي است. من و امير هرچند وقت يکبار از اين جلسات با هم داريم، ضمن آنکه هنوز فرصت نکرده‌ام تا قهرماني او با سپاهان را تبريک بگويم.
وي تأکيد کرد: معمولا از اين دست جلسات با پيشکسوتان باشگاه انجام مي‌دهم و اين هم جلسه‌اي با يکي از اعضاي خانواده استقلال است و بس.