سرپرست باشگاه استقلال گفت: براي ماندن در استقلال دنبال لابي‌کردن نيستم.
علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص شايعات اخير در مورد هيئت مديره اين باشگاه و معرفي نکردن اعضاي هيئت مديره از سوي وزارت ورزش عنوان کرد: اين مسئله در حيطه اختيارات من نيست که صحبت کنم. اعضاي هيئت مديره را ما انتخاب نمي‌کنيم. بنده تا روزي که مسئوليت دارم کار مي‌کنم و آنقدر درگير مسائل باشگاه هستم که به اين شايعات توجه نمي‌کنم و نمي‌توانم به آنها رسيدگي کنم. تا روزي که بخواهند کارم را انجام مي‌دهم.
وي درباره اينکه گفته مي‌شود برخي افراد، با نفوذ به وزير ورزش به دنبال حضور مهره‌هايشان در هيئت مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس هستند تاکيد کرد: شايد براي برخي‌ها اين بحث‌ها مهم باشد اما من اصلا پيگير اين مسائل نيستم و مهم نيست باشم يا نباشم. چون در حال انجام وظيفه‌ام هستم. من براي کارم حرص و جوش مي‌خورم اما اگر قرار باشد به اين کارها و حرف‌ها توجه کنم ديگر نمي‌توانم به تيم برسم. براي ماندن تلاش نمي‌کنم.
فتح‌الله‌زاده افزود: نبايد دنبال اين مسائل باشيم. اين صحبت‌ها، حرف‌هاي خاله زنکي است و در شأن و شخصيت ما نيست. دنبال لابي‌کردن هم نيستم. آقاي عباسي، فرد باهوش و مدبري است و مي‌داند چه کار مي‌کند.
سرپرست باشگاه استقلال در خصوص اينکه وزير ورزش اعلام کرده دو باشگاه استقلال و پرسپوليس وضع‌شان خوب است و مشکل مالي ندارند، گفت: به هر حال هر دو باشگاه مشغول کار خود هستند. بايد به وزير هم فرصت داد. دو سازمان ادغام شده و همه بايد با هم تعامل داشته باشيم تا به سرمنزل مقصود برسيم.

وي ياداور شد: نبايد وزير را تحت فشار قرار داد. اين کار درست نيست. خود او مي‌داند که بايد حساب و کتاب کند و اگر تصميم درستي نگيرد، همه به دنبال پاسخگويي هستند. اگر من بخواهم بيشتر از اين در مورد هيئت مديره صحبت کنم، سوء تفاهم پيش مي‌آيد و اين احساس پيش مي‌آيد که من براي خودم اين حرف‌ها را مي‌زنم.
فتح‌الله‌زاده در ادامه گفت: فقط يک بار با عباسي ديدار داشتم و از من در مورد هيئت مديره نظر خواست و دو نفر را به او پيشنهاد دادم اما اينکه ايشان چه کسي را انتخاب کند، خودش مي‌داند و نبايد براي انتخاب نفرات او را تحت فشار قرار داد. بايد بگذاريم انتخاب‌ها به عهده وزير باشد چرا که اگر شخصي به وي تحميل شود، به هدف خود نمي‌رسيم ولي اگر افراد زير نظر آقاي عباسي انتخاب شوند، تا پايان کارشان حمايت مي‌شوند.
وي با اشاره به مشکلات مالي باشگاه استقلال تصريح کرد: مشکلات مالي همچنان پابرجا است و ما با سيلي صورت خود را سرخ نگه داشته‌ايم اما به زودي اين مسائل حل مي‌شود. مصوبه مجلس مبني بر عدم پرداخت پول به فوتبال کار را براي وزير سخت کرده اما ما به دنبال راهکار براي حل اين مسئله هستيم.
فتح‌الله‌زاده در مورد روزشمار يکي از روزنامه‌ها در خصوص استعفايش به دليل مسائل مالي اظهار داشت: آنها مي‌توانند اين کار را انجام دهند. 50 سال بعد از اين هم مي‌توانند به کارشان ادامه دهند. اصلا برايم مهم نيست. بار ديگر مي‌گويم کسي که خودش را به خواب مي‌زند را نمي‌شود از خواب بيدار کرد.
وي در مورد اينکه گفته مي‌شود جاسم کرار به دليل مصدوميت تا سه هفته ديگر نمي‌تواند براي استقلال بازي کند، گفت: اين سه هفته دوري درست نيست. تا زماني که جاسم کرار به ايران نيايد و پزشکان ما او را معاينه نکنند نمي‌توانيم در مورد آسيب‌ديدگي او صحبت کنيم.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد شرايط فني اين تيم خاطرنشان کرد: از وضعيت تيم راضي هستيم. بچه‌هاي تيم ملي هم که بازگردند، وضعيت بهتر مي‌شود. به هر حال کار کردن سخت است. رقابت‌ها فشرده است اما بايد با همين شرايط کار کرد.
فتح‌الله‌زاده در خصوص اينکه باشگاه تراکتورسازي از سازمان ليگ درخواست کرده بيش از 10 درصد ظرفيت ورزشگاه آزادي در اختيار هواداران اين تيم قرار گيرد، گفت: هر موقع با تراکتورسازي در تهران بازي داشتيم طبق قانون 10 درصد ورزشگاه را در اختيارشان گذاشته‌ايم. اگر قرار باشد بيش از اين ظرفيت در اختيار هواداران تراکتورسازي قرار بگيرد، هواداران استقلال بيرون مي‌مانند و اين درست نيست در يک بازي خانگي هواداران استقلال از تماشاي بازي تيم خود لذت نبرند.
اگر هواداران ما به ورزشگاه نيايند، مي‌توانيم بيش از 10 درصد ظرفيت ورزشگاه را در اختيار هواداران تراکتورسازي قرار دهيم اما من مطمئنم براي خود استقلالي‌ها هم جا تنگ است.
وي در ادامه گفت‌وگو در مورد جلسه کميته انضباطي بابت شکايت از محمد مايلي کهن گفت: به دليل اينکه سفر بودم نتوانستم روز گذشته در جلسه کميته انضباطي باشم اما حتما جلسه ديگري گذاشته مي‌شود که در آن شرکت مي‌کنم.
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال درباره اظهارات کي‌روش مبني بر لزوم حمايت افراد خارج از فدراسيون و نارضايتي از امکانات ورزش ايران گفت: از مشکلاتي که کي‌روش از آنها صحبت کرده خبر ندارم چرا که گزارشي به ما داده نشده است. اگر لازم باشد جلسه‌اي با کي‌روش خواهيم گذاشت. همه موظف هستيم تمام تلاشمان را براي تيم ملي انجام دهيم.