نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پيوستن به رئال، بزرگترين شانس مودريچ است

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر انجمن پزشکی
    سپاس ها
    927
    سپاس شده 3,516 در 1,474 پست
    نوشته های وبلاگ
    57

King پيوستن به رئال، بزرگترين شانس مودريچ است

استيپه پلتيکاسا، دروازه بان تيم ملي کرواسي، با حمايت از لوکا مودريچ، هم تيمي اش در تيم ملي کرواسي، اعلام کرد پيوستن اين بازيکن به رئال مي تواند بزرگترين اتفاق دوران حرفه اي اش باشد.

ستاره 25 ساله تاتنهام سخت به دنبال پيوستن به رئال است اما دنيل لوي، رئيس باشگاه تاتنهام تاکنون با مبلغ پيشنهادي باشگاه مادريدي موافقت نکرده و همين مسئله انجام اين انتقال را در هاله اي از ابهام قرار داده است.

پلتيکاسا در گفتگو با نشريه آ.اس گفت:" من يکي از دوستان نزديک مودريچ هستم و فکر مي کنم او کار درستي انجام مي دهد. سال گذشته لوي قول داد که اگر چلسي پيشنهادي 40 ميليون يورويي بدهد، لوکا مي تواند جدا شود اما اين اتفاق رخ نداد.

مگر باشگاهي بزرگتر از رئال وجود دارد؟ اين اتفاق فقط يک بار در زندگي يک بازيکن رخ مي دهد. لوکا اين را مي داند. او با رفتن به تيم مورينيو مي تواند در سه سال آينده دو بار قهرمان چمپيونزليگ شود؛ البته اگر لوي آرزوي هاي او را خراب نکند."

دروازه بان باتجربه کروات ها مطمئن است که مودريچ مي تواند در تيم پرستاره رئال عملکرد خوبي داشته باشد.

" او مي تواند در کنار ژابي آلونسو و خديرا، عملکرد خوبي داشته باشد. او در تاتنهام، يکي از بهترين هاي پست خودش در ليگ برتر است. علاوه بر اين او يک پسر فوق العاده و يک آدم باهوش است."

2. کاربر روبرو از پست مفید saynaz سپاس کرده است .