ندارم بشنومت از این و اون
ببینم عکستو تو آلبوم عکس دیگروننمیتونم ببینم با همه مهربونیتوبا منی که یه عمریه دیوونتم ٬ نا مهربونبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم تو رویای کسی باشیدنیای منی ٬ محاله دنیای کسی باشیعمریه داد می زنم زیبا فقط مال منهنمی تونم ببینم تو زیبای کسی باشیبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم ٬ زیبا چقدر سفر میریبه خدا رو کره زمین باشی هدر میریمی دونم ٬ توی قایم باشک تلخ روزگاریه روز از دست چشای این دیوونه در میریبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم همه تو رو نشون می دنوقتی که میبیننت ٬ دستاشونو تکون می دنقیمت ناز نگات ٬ هرچی باشه من می خرمبقیه رد می شن و همه می گن گرون می دنبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم توام منو دوس نداریخودتم از همه بیشتر منو تنها میذاریمی دونی نه روزگار ٬ نه مردمش ٬ نه تو ٬ نه عشققدیما به این می گفتن ٬ غریبی ٬ بدبیاریبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم بخونمت تو هر غزلگل ارکیده بیارن واسه تو بغل بغلتو که بهتر می دونی ٬ هیچکس دیگه نمی گفتبه چشای مثل ماه نازنین تو ٬ عسلبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم پروانه هات فراوونناونا از دیوونگیم بی خبرن ٬ نمیدونناما من یه روز میام انقده فریاد میزنمتا برن تمام عاشقایی که تو میدوننبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم بپیچه موجای صداتکسی عکسی داشته باشه از طلوع خنده هاتنمی خوام حتی کسی یه شاخه گل بهت بدههمه ی گلا رو من یه روز میریزم زیر پاتبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم همه تو رو طلب کنناز آتیش عشق تو یا بسوزن یا تب کننمگه من مرده باشم که بذارم چندتا دیگهروزشونو به هوای دیدن تو شب کننبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم ببینمت با دیگریدسای کسی باشه تو اون دسای مرمرینمی تونم ببینم من دیوونت باشم و توبی تفاوت از کنار یه دیوونه بگذریبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم دنیا برام جهنمهعکساتو همیشه میبینم تو دستای همهتو بیا و محض خاطر کسی که دوس داریبگو که عاشق تر از هرکسی که دیدی ٬ مریمهبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟تقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدمدیگه طاقت ندارم ٬ با خیلیا نس می دیخیلی راحت با غریبه آشناها دس می دیمی دونم اگه یه ذره دیگه ایراد بگیرمهمه ی شعرا و نامه های من رو پس می دیبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم دلم برات تنگ شدهغم تو رو شونه هام یه کوهی از سنگ شدهتو صدات یه چیزیه خیلی منو میترسونهحتی من بهم میگه مهر تو کمرنگ شدهبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم تو نمیخوای ببینمتگل من فک میکنی میخوام بیام بچینمتدوس دارم یه وقت کوتاه بذاری برای منتوی لحظه های فیروزه ای و ناب و کمتبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه طاقت ندارم دلم یه گوله آتیشهگل من تو هم که دائم میگی اینجور نمیشهحق داری ٬ من دیوونم تو که گناهی ندارینمی تونی بسوزی پای یه عاشق همیشهبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟دیگه هم تو کار داری هم ماجرا طولانیههوای چشم منم ابریه و طوفانیهزیبا جون اگر یه وقت حرفی زدم به دل نگیراوج دیوونگیا تو بیتای پایانیهبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟شنیدم امسال دیگه میخوای بیای تولدمکلی شرمنده ی این حرفایی که زدم شدمبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟چه بیای و چه نیای من همیشه شرمندتمهمیشه مزاحم اخم و نگاه و خندتممیدونی عاشقتم به این دلیله که همشنگران حالا و گذشته و آیندتمبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟زیباجون اینو بذار تو برگه های چکنویسنمیگم نخون ٬ بخون و بعدشم روش بنویساگه خوب نگاه کنی ٬ میبینی که مونده رو اونرد اشک دوتا چشم عاشق و ابری و خیسبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟زیباجون منو ببخش ٬ عاشقتم اما بدمتوی این دنیا ٬ فقط دیوونگی رو بلدممن میمیرم واسه هرچی که بگی هرچی بخوایبه دلت نگیر که این حرفو یه عالمه زدمبا همه میبینمت با همه کس به جز خودمتقصیر من چیه که عاشق چشم تو شدم ؟