-
کاربر سایت
خودم رو چی صدا کنم . یه ادم بدبخت ! آره بدبخت . آخه نمی دونم واقعا چی بگم ؟ انقدر که این روزگار رو واسم تلخ کردی و کسی که این متن رو می خونه می کردی به من حق میداد . بدبختی چون جرات نداری حرف بزنی . بعضی مواقع اونقدر به آدم حال می دی که می گه اینا واسه منه . ولی وقتی که کاری می کنی که ادم از زنده بودن خودش پشیمون شه . این همه فشار رو چکار باید کرد ؟ اگه حرف دلت رو بزنم در حق این همه لطفهات بی معرفتی کردم. اگه که چیزی نگی خودت می سوزی؟ چه کار کنم خدا جون . این حکمت تو چیه ؟ چرا راضی هستی که به اون چیزی که می خوام نرسم ؟ می دونم یه روز می رسم . ولی این روزهای سنگین رو چکار کنم. از درجا زدنم تا فریب خوردنم. همش تقصر خودمه ولی خدا تو بزرگی . تو می فهمی که چرا اینجوری شدم. تا کی می خوای دست نگه داری فقط مجازات کنی ؟ نمی دونم اصلا قراره اون روز برسه که بگم خدایا آرامش پیدا کردم. دیگه دست بغض گلوم رو فشار نمی ده ؟ چند روز دیگه قراره یه حادثه بزرگ , یه سرنوشت برام رغم بخوره . خدایا می دونم همه چیز دست خودته فقط می خواستم بگم می دونم آدم کثیف و بدبختیم که نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم .تو هم لطف کن تو تصمیمت راحع به این حادثه جریمه ها رو حصاب نکن .
-
کاربر روبرو از پست مفید !ALIPOUR! سپاس کرده است .
کلمات کلیدی این موضوع