ضروری است مجریان قانونی که هر روز جان خود را به خطر می اندازند تجهیزات مناسبی داشته باشند تا بتوانند وظیفه خطیر خود را انجام دهند و شورلت به تازگی برای کمک به این خدمت گذاران یک نسخه پلیس جدید شاسی بلند تاهو مدل 2015 را معرفی کرده است.
خودروی پاترول پلیس جدید (ppv) به لطف سیستم انتقال قدرت ecotec3 جدید این برند، قدرتمند و مقرون به صرفه تر از مدل کنونی آن است. این خودرو علاوه بر ساختار بدنه نیرومند از پیشرفت های مخصوص خودروی پلیس نیز بهره می برد. ابعاد این خودرو اساسا با تاهو کنونی برابر است.
این ppv به صورت دیفرانسیل عقب یا چهار چرخ فعال اتوماتیک عرضه می شود.

جدیدترین خودروی ppv شورلت دارای موتور 5.3 لیتری v8 است. گفته می شود قدرت این خودرو 355 اسب بخار و گشتاور آن 519 نیوتون متر است. موتور این خودرو منحصرا متصل به گیربکس اتوماتیک شش سرعته است. فولاد بسیار مقاوم، بدنه ای کاملا محصور شده، سیستم تعلیق ارتقا یافته و سیستم الکتریکی کمکی قابلیت های زیادی را برای نمایندگان اجرای قانون فراهم می آورند. در داخل این خودرو خروجی برق 110 ولتی و پورت usb وجود دارد.
خودروی پاترول پلیس در کنار شورلت تاهو مدل 2015 در کارخانه آرلینگتون تگزاس جنرال موتورز ساخته می شود.