« بسم الله الرّحمن الرّحیم»
دعاهاي مجرب و اثرات آن
دعاى مجرّب از حضرت رسول (ص)

حضرت رسول خدا (ص) فرمود كه هر كس اين دعا را در هر صبح و شام بخواند ، موکل فرماید حق تعالى به او ،

چهار فرشــته كه او را حفظ كنند از پيش رو ، از پشت سر ، از طرف راست و از طرف چپش و در امــان خــداوند

عزّوجلّ باشد و اگر سعى كنند خلايق از جنّ و انس كه ضرر به او برسانند ، نتوانند ؛ آن دعاء اين است :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

بِسْمِ اللَّهِ خَيْرِ الاَْسْماءِ بِسْمِ اللَّهِ رَبِّ الاَْرْضِ وَ السَّمآءِ بِسْمِ اللَّهِ الَّذى لايَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ سَمُّ وَلا دآءٌ بِسْمِ اللَّهِ اَصْبَحْتُ وَ عَلَى

اللَّهِ تَوَكَّلْتُ بِسْمِ اللَّهِ عَلى قَلْبى وَ نَفْسى بِسْمِ اللَّهِ عَلى دينى وَ عَقْلى بِسْمِ اللَّهِ عَلى اَهْلى وَ مالى بِسْمِ اللَّهِ عَلى ما

اَعْطانى رَبّى بِسْمِ اللَّهِ الَّذى لايَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَىْءٌ فِى الاَْرْضِ وَ لا فِى السَّماءِ وَ هُوَ السَّميعُ الْعَليمُ اَللَّهُ اَللَّهُ رَبّى لا اُشْرِكُ

بِهِ شَيْئاً اَللَّهُ اَكْبَـرُ اَللَّهُ اَكْبَـرُ وَ اَعَزُّ وَ اَجَلُّ مِمّا اَخافُ وَ اَحْذَرُ عَزَّ جارُكَ وَ جَلَّ ثَنــاؤُكَ وَلا اِلهَ غَيْـرُكَ اَللّهُمَّ اِنّى اَعُــوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ

نَفْسـى وَ منْ شَرِّ كُلِّ سُلْـطانٍ شَديدٍ وَ مِنْ شَرِّ كُلِّ شَيْـطانٍ مَريدٍ وَ مِنْ شَرِّ كُلِّ جَبّـارٍ عَنيدٍ وَ مِنْ شَرِّ قَضآءِ السّوُءِ وَ مِنْ كُلِّ

دابَّـةٍ اَنْتَ آخِـذٌ بِناصِيَتِـها اِنَّكَ عَلى صِـراطٍ مُسْتَقيـمٍ وَ اَنْتَ عَلى كُلِّشَىْءٍ حَفيـظٌ اِنَّ وَلِيِّـىَ اللَّهُ الَّذى نَـزَّلَ الْكِتابَ وَ هُوَ يَتَوَلَّى

الصّالِحينَ فَاِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِىَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظيمِ.

به نام خداى بخشاينده مهربان

به نام خدا بهترين نامها ، به نام خدا پروردگار زمين و آسمان ، به نام خدايى كه زيان نرساند با بودن نام او زهرى و نه دردى،

به نام خدا صبــح كردم و بر خدا توكل كردم ، به نام خدا بر دل و جانـم ، به نام خدا بر دين و خـرَدم ، به نام خدا بر خانــدان و

داراييم، به نام خدا بر آنچه پروردگارم به من داده ، به نام خدايى كه زيان نرساند با بودن نامش چيزى در زمين و نه در آسمان

و او است شنواى دانــا. خــدا، خــدا، پروردگار من است كه شريــك نسازم با او چيــزى را ، خـدا بزرگتر است خـدا بزرگتر و

نيرومندتر و برتر است از آنچه من از آن ترسم ، پناهنده ات نيرومند و مدح و ثنايت والا است و معبـودى جز تو نيست خـدايا ،

به تو پنـاه بـرم از شر خودم و از شر هر سلـطان سرسخت و از شر هر شيـطان متمـرّد و از شر هر سركش لجـوج و از شر

پيشامد بد و از (شر) هر جُنبـنده اى كه تو اختيــارش را بدست دارى كه براستى تو به راه راستـى هستـى و تو بر هر چيــز

نگهبانى . همانا سرپرست من خدايى است كه قرآن را فرستاد ، او سرپرستى كند از شايستگان « اگر روگردان شدند »

بگو بس است مرا خدا ، معبودى جز او نيست ، بر او توكل كنم و اوست پروردگار عرش بزرگ
...