دانلود آهنگ مرگ احساس با صدای مرتضی سرمدی
متن آهنگ مرتضی سرمدی مرگ احساس
میدونی سخته بخوایی کسیو فراموش کنی که باهاش بقیه رو فراموش میکردیهمیشه نه ولی گاهی میون بودن و خواستن فاصله میوفتهوقتایی هست که کسیو با تموم وجودت میخوایی ولی نباید کنارش باشیولی یجاهایی به خودم میگم آدما میان و این اومدن باید رخ بدهاین اومدنشو نه اینکه اصلا مهم نباشه ها نه نهاما مهم تر از اون اینه که ببینی میمونن یاهم اومدنت مهم بود هم موندنت اما نمیدونم چرا رفتیخیلی خوب خبر داشتی که من وقتایی که کنارتم دلشوره ی عجیبی میگیرمچه برسه بخوایی تنهام بزاری اما خب رفتی دیگهیه روزی بهم گفتی چشام درد میکنه میزنه به سرمو پشت گردنمیادته بهت لبخند زدمو تو بهت برخورد میخوایی بدونی چرا لبخند زدمبخاطر اینکه اینایی که تو گفتی درد نبودن کهدرد میدونی چیه درد اینه که دلتنگ بشی و هیچ غلطی نتونی بکنی این دردهاما خب چون تو سرت نیومده و برات مهم نبود نمیتونستی معنی لبخند منو بفهمیوقتش که بشه تو هم میفهمی خوبم میفهمیازت یاد گرفتم یبار برای همیشه که جز تو قلبو دلمو به هیچ کس نسپارمتویی که این همه دوسم نداشتی و به قول خودت برام میمردی غمی به دنیام اضافه کردی و رفتیکه هییچ وقت با هیچ مرهمی آؤوم نمیشهدیگه چطوری میتونم کسیو که یبار از هم جنسش حسابی آسیب دیدم انتظار آرامش داشته باشماما یه نصیحت بهت میکنم خوب آویزه ی گوشت کنوقتی قلبی رو عاشق کردی وقتی وجودی رو به خودت وابسته کردی وقتی نفسای یکیو به نام خودت زدیوقتی وجودشو به وجودت گره زدی فقط امانت دار خوبی باشترکش نکن تنهاشم نذار که اگه بری و تنهاش بذاری چه با خداحافظی چه بی خداحافظی میمیرهبخدا که میمیره نه اینکه نفسش قطع بشه نه احساسش میمیرهمرگ احساس یه آدم بد ترین مرگ دنیاستخوش باشی