-
مدیر بازنشسته
نظريجويباري: مذاكره استقلال با رحمتي متوقف شده است
علي نظري جويباري در مورد روند مذاکره استقلال با مهدي رحمتي و آغاز مذاکره با ميثاق معمارزاده اظهار داشت: 5 روز است که مذاکره با رحمتي متوقف شده و روند مذاکرات هم تغييري نکرد. با وکيل محمد محمدي در حال مذاکره هستيم تا او را حفظ کنيم. در مورد ميثاق معمارزاده هم من چيزي نشنيدم و از اين قضيه خبر ندارم.
وي در مورد جذب گلر دوم به جاي وحيد طالب لو عنوان کرد: به طور حتم به دنبال جذب يک گلر دوم هستيم. البته سراغ سهميه ليگ برتري نمي رويم. وحيد طالب لو براي ما قابل احترام است و بي معرفت نيستيم که نسبت به او بي توجه باشيم. اگر بخواهد در استقلال بماند خودش مي داند. مي ماند بحث فني با مظلومي که خود وحيد بايد با اين مسئله کنار بيايد.
نظري جويباري در مورد جدايي فکري از استقلال تصريح کرد: او مي خواهد جايي کار کند که مفيد باشد. فکري گفت در استقلال کاري از دستش نيست و ما هم نمي توانستيم مانع پيشرفت او شويم.
معاون باشگاه استقلال در خصوص اينکه آيا خودش هم مي خواهد باشگاه را ترک کند، گفت: اين طور نيست. مشغله زياد دارم اما قرارداد من با فتح الله زاده و استقلال قلبي است و اگر حرفي از رفتن زدم نمي خواستم منتي سر استقلال بگذارم و در خدمت تيم هستم.
وي در مورد اينکه گفته مي شود جاسم کرار با تيم هاي عربي در حال مذاکره است، عنوان کرد: بعيد مي دانم اين خبر صحت داشته باشد. قرارداد او با استقلال رسمي است و به فتح الله زاده قول داده است.
-
کلمات کلیدی این موضوع