مواد لازم:
شيريني ناپلئوني
مواد لازم:
خمير ورقه شده يا خمير هزار برگ يک عدد
خامه 400 گرم
خاکه قند 5 قاشق سوپخوري
سفيده تخم مرغ 4 عدد

طرزتهيه : خمير ورقه شده را به قطر 1 سانتيمتر و به فرم مستطيل باز کنيد و در سيني مخصوص فر قرار دهيد.

فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهايت به مدت يک ربع گرم کنيد و سپس سيني را روي اولين پنجره فر از طرف پائين، به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا خمير کاملا برشته و ورقه شود.



سيني را از فر در آورده و بگذاريد کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوري خاکه قند بزنيد تا فرم بگيرد. 4 عدد سفيده تخم مرغ را آنقدر هم بزنيد(با همزن يا چنگال) تا کاملا سفيد شده و وقتي ظرف را برمي گردانيد نريزد.

سپس سفيده را با خامه مخلوط کنيد. خمير برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتي از هم جدا مي شوند، از قطر دو نيم کنيد و لاي هر ورقه مقداري خامه بماليد و ورقه ديگر را روي آن قرار دهيد و با دست کمي روي نان ها را فشار دهيد.

سپس بصورت مربع مربع نان هاي خامه اي را ببريد. در آخر کار روي شريني ها خاکه قند و پودر پسته بپاشيد. مي توانيد قبل از گذاشتن خمير در داخل فر نيز خمير را به صورت مربع هاي يکسان ببريد و سپس در فر قرار دهيد.