نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: كريمي: هيچ علاقه‌اي به مربي‌گري ندارم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    6,137
    سپاس شده 4,760 در 3,418 پست
    نوشته های وبلاگ
    339

Icon100 كريمي: هيچ علاقه‌اي به مربي‌گري ندارم

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان تمرين امروز اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدا را شکر تيم ملي بازي خوبي را انجام داد و بازي با بحرين هم به خوبي و خوشي تمام شد. اميدوارم که اين پيروزي‌ها همچنان ادامه داشته باشد.
    وي درباره شرايط پرسپوليس هم گفت: من و ديگر ملي‌پوشان امروز به تمرين تيم اضافه شديم و خوشبختانه بازيکنان ديگر هم در اين مدت خوب تمرين کردند و امروز شاداب و سرحال بودند. اميدواريم که با دست پر از کرمان بازگرديم چرا که مي‌دانيم بازي سختي با مس داريم.
    کريمي ادامه داد: مس هم در هفته گذشته نخستين برد خود را به دست آورده اما پيروزي آن‌ها بر سپاهان دليل نمي‌شود که آن‌ها را مقابل پرسپوليس از پيش برنده بدانيم. شرايط هر بازي فرق مي‌کند و هر تيمي که خوب کار کند مي‌تواند پيروز ميدان باشد.
    کريمي در پاسخ به سوال خبرنگاري که از او پرسيد فکر مي‌کنيد با پيروزي مقابل مس پرسپوليس از بحران خارج مي‌شود گفت: ما الان هم در بحران نيستيم و در هفته نهم جزو شش تيم بالاي جدول هستيم و من اين را قبول ندارم که پرسپوليس در بحران است. مطمئن باشيد که پرسپوليس بهتر از اين هم مي‌شود.
    هافبک پرسپوليس درباره اين موضوع که تماشاگران فوتبال بايد چه ويژگي‌هايي داشته باشند گفت: هواداران خودشان مي‌دانند که بايد چگونه برخورد کنند. فقط در ورزشگاه‌ها برخي افراد هستند که جو را به هم مي‌ريزند. ما بهترين تماشاگران دنيا را داريم که در هيچ جا نمي‌توانيم آن‌ها را پيدا کنيم. من همين جا مي‌خواهم از آن‌ها تشکر کنم که در بازي ايران با بحرين هم سنگ تمام گذاشتند و تيم ملي را 90 دقيقه تشويق کردند.
    علي کريمي درباره آسيب ديدگي خود گفت: مصدوميتم کمي بهتر شده و اميدوارم که به بازي با مس برسم.
    علي کريمي در بازي پرسپوليس مقابل صبا و همچنين ايران و فلسطين پس از تعويضش از روي نيمکت با بازيکنان صحبت مي‌کرد. وي درباره شائبه‌هايي که در چند روز اخير پيرامون صحبت‌هاي او بر روي نيمکت به وجود آمده بود گفت: متاسفانه اين مسئله‌اي است که مطبوعات راه انداختند. من نمي‌فهمم آيا تشويق هم‌تيمي‌هايم به معني اين است که من مي‌خواهم تيم را کوچ کنم. آيا هر کسي که بقيه را تشويق مي‌کند، مي‌خواهد مربي‌گري کند؟ اتفاقا اصلا هم اين جوري نيست و من دوست ندارم مربي‌گري کنم. متاسفانه در چند روز گذشته برخي از رسانه‌ها روي اين موضوع مانور دادند در حالي که اصلا نبايد به دنبال اين موضوع‌ها رفت. فوتبال ما نياز به پيشرفت دارد و با پرداختن به اين حاشيه‌ها هم چيزي به فوتبال‌مان اضافه نمي‌شود.

2. کاربر روبرو از پست مفید ! ALi LOVE ! سپاس کرده است .

کلمات کلیدی این موضوع