چگونه در این چشم های زیبا جا داده ای این همه دروغ را؟!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *بین تموم دروغات حتی نبود یه حرف راست اما اینو یادت باشه دروغگو دشمن خداست!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *پیکان هزار سو شدم باور کن در عشق سیاه رو شدم باور کنآنگاه که بر گله ی قلبم تو زدی چوپان دروغگو شدم باور کن* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *به خودت راست بگو ، آنگاه توان دروغ گفتن به کسی را نخواهی داشت* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *اونکه میگفت جونش به جونت بسته است / حالا داره به گریه هات میخندهاونکه میگفت بدون تو میمیره / دروغ میگه دلش جنس کویرهدروغ میگه تو گوش نده به حرفاش / نگو میخوای هنوز بمونی باهاشخیال نکن بدون اون میمیری / بذار بره ، نباشه جون میگیری* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *به سه چیز تکیه نکن غرور ،دروغ و عشق،آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد وبا عشق می بازد.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *داستایوسکی کسی که به خودش دروغ می گوید و به دروغ خودش گوش می دهد، کارش به جایی خواهد رسید که هیچ حقیقتی را نه از خودش و نه از دیگران تشخیص نخواهد داد.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *هر کس بد ما به خلق گوید ما دیده به بد نمی خراشیمما نیکی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *در ابتدایی خوانده ام بابا به ما نان می دهدکوکب خانم سفره را به سرزده میهمان می دهداما حالا حسنک آنطرف با گوسفندان همنشینچوپان دروغگو اینطرف به گرگها اسکان می دهد* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دروغ نیست اگر بگویم. که بی تو، زنده مانی میکنم ، نه زندگانی !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *کاش خدا سه چیز را نمی آفرید غرور،دروغ، عشقتا هیچ گاه کسی از سر غرور به دروغ دم از عشق نزند* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!!حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دروغگو ، تو مگه نگفته بودی ستاره ی من فقط تویی ؟حالا میبینم اون بالا داری باعث درخشیدن بقیه ی ستاره ها هم میشی !