-
مدیر بازنشسته
عکستو امشب دوباره توی آسمون کشیدمتوی چشمای قشنگت باز همه دنیا رو دیدمشیشه تنهاییمو من واسه عشق تو شکستمقصه از اینجا شروع شد که دلم رو به تو بستم
-
-
مدیر بازنشسته
هر که با احساس باشد عاقبت خواهد شکست !!!این جواب سادگیست …
-
کاربر روبرو از پست مفید . : : H@med : : . سپاس کرده است .
-
مدیر بازنشسته
خیلی وقته دیگه بارون نزده رنگ عشق به این خیابون نزده خیلی وقته ابری پر پر نشده دل آسمون سبک تر نشده مه سرد رو تن پنجره ها مثله بغضه توی سینه ی منه ابر چشمام پر اشکه ای خدا وقتشه دوباره بارون بزنه خیلی وقته که دلم برای تو تنگ شده قلبم از دوری تو بدجوری دلتنگ شده بعد تو هیچ چیزی دوست داشتنی نیست کوه غصه از دلم رفتنی نیست حرف عشق تو رو من با کی بگم همه حرفا که آخه گفتنی نیست خیلی وقته که دلم برای تو تنگ شده قلبم از دوری تو بد جوری دلتنگ شده خیلی وقته که دلم برای تو تنگ شده قلبم از دوری تو بد جوری دلتنگ شده...
-
-
مدیر بازنشسته
یادم میاد ثانیه های آخر،گفتی: میرم اما میام به زودی!چشمامو بستم نبینی اشکمو!چشمامو وا کردم و رفته بودی…قرار نبود چشمای من خیس بشه!قرار نبود هر چی قرار نیس بشه!قرار نبود دیدنت آرزوم شه!قرار نبود که اینجوری تموم شه…
-
-
مدیر بازنشسته
اقیا امشب صدایت با صدایم ساز نیستیا که من بسیار مستم یا که سازت ساز نیستساقیا امشب مخالف می نوازد تار تویا که من مست و خرابم یا که تارت تار نیست
-
-
مدیر بازنشسته
من اینجا بس دلم تنگ استو هر سازی که می بینم بد آهنگ است...بیا ره توشه برداریمقدم در راه بی برگشت بگذاریمببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است...
-
-
مدیر بازنشسته
سکوت کوچه های تار جانم، گریه می خواهد تمام بند بند استخوانم گریه می خواهد بیا ای ابر باران زا، میان شعرهای من که بغض آشنای ابر گریه می خواهد بهاری کن مرا جانا، که من پابند پاییزیم و آهنگ غزلهای جوانم گریه می خواهد چنان دق کرده احساسم میان شعر تنهایی که حتی گریه های بی امانم، گریه می خواهد
-
-
مدیر بازنشسته
صدای زنگ ساعت خیال حلقه بازوانت را برهم میزند چشم در تنهایی باز میکنم و چشمهایم را در حسرت دیدنت چندباره برهم میفشارم عطرت در اتاق من پیچیده نفسهای بریدهام اما جز تکرار نبودنت چیزی نصیبم نمیکنند با انگشتهای خیس در هوا مینویسم دلتنگم... دلتنگم...
-
-
مدیر بازنشسته
یک یه یک با مژه هایت دل من درگیر استمیله های قفسم را نشمارم چه کنم . . .
-
-
مدیر بازنشسته
ز دست غم گــــرفتارم مهربونم بیابه رنج دل ســـــزاوارم مــهربونم بیاتـــــو نباشی دنیا برام مــثل قفسهواسه خوشبختی بودن تو برام بسه
-
کلمات کلیدی این موضوع