-
مدیر بازنشسته
دي متئو: براي قرارداد جديد صحبتي نکردهام
چلسي در دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، با نتيجه 0-1 بارسا را شکست داد و اين روزها بايد خودش را براي فينال اف اي کاپ و بازيهاي ليگ برترآماده کند.
البته اين طور به نظر مي رسد که آينده او روي نيمکت مربيگري چلسي براي فصل بعد تضمين شده نيست. هرچند که اين مربي ايتاليايي اعلام کرد که هنوز صحبتي دراين رابطه نداشته است.
دي متئو روز جمعه به خبرنگاران گفت:« فکر نمي کنم که الان صحبت کردن در مورد چنين مسئله اي مهم باشد. درحال حاضر تمرکزمان را برروي بازي هايمان قرار داده ايم. ما زمان براي فکر کردن درمورد مسائل ديگري نداريم و فکر نمي کنم که براي چنين موضوعي زمان کمي داشته باشيم. درحال حاضر روي شخص خاصي تمرکز نکرده ايم.چون مهم نيست. مسائل مهمترين براي فکرکردن داريم.»
اين مربي ايتاليايي درادامه صحبتهايش گفت:« من هميشه رابطه خوبي با هواداران داشته ام. اين رابطه خوب به روزهايي برمي گردد که من بازيکن چلسي بودم و بعد از بازنشستگي ام هم اين روزهاي خوب ادامه يافتند. هراتفاقي هم که بيفتد اين رابطه خوب ادامه خواهد يافت.من هميشه با چلسي وهوادارانش درتماس خواهم بود.»
چلسي اين روزها برنامه فشرده اي دارد. بايددر فينال اف اي کاپ بازي کند و در ليگ قهرمانان اروپا هم شرايط خوبي دارد. اين مربي ايتاليايي درادامه گفت:« شش هفته پيش اگر کسي به من مي گفت که تيمم در چنين شرايطي قرار مي گيرد، واقعا خوشحال مي شدم.»
برد 1-5 مقابل تاتنهام درنيمه نهايي اف اي کاپ چلسي را به فينال اين رقابتها رساند. دي متئو دراين باره گفت:« برد مقابل تاتنهام در نيمه نهايي ، فوق العاده بود ولي زماني براي جشن گرفتن اين برد نداشتيم.درمورد بازي با بارسا هم همين طور. بعد از اتمام اين بازي، ما فکر و ذکرمان را روي بازي با آرسنال متمرکز کرديم.»
با وجود اين موفقيتها چلسي در رده ششم جدول ليگ برتر قرار دارد و درحال حاضر در جايگاه کسب سهميه براي حضور در رقابتهاي فصل بعد ليگ قهرمانان اروپا نيست.دي متئو در اين باره گفت:« متاسفانه بايد پله پله پيش برويم. هر بازي که در ليگ برتر انجام مي دهيم سرنوشت ساز است.»
او درمورد اينکه ميکل آرتتا در بازي حضور نخواهد داشت گفت:« خيلي خوب است. ولي آرسنال تيم خوبي دارد و بازيکنان باکيفيت زيادي را دراختيار دارد. »
چلسي سه شنبه شب درنوکمپ بازي سخت ديگري خواهد داشت و دي متئو درمورد احتمال خستگي شاگردانش گفت:« از نظر رواني، شرايط خوبي داريم. البته نبايد فراموش کردکه اين سومين بازي ما در شش روز اخير است. »
-
کلمات کلیدی این موضوع