به نقل از ساکرنت، الکساندر باتنر 23 ساله يک ماه پيش قرار بود به ساوتهمپتون بپيوندد ولي نتوانست با باشگاهش در مورد اين انتقال توافق کند و در تيمش ماند. اکنون او به بازيکن جديد منچستريونايتد تبديل شده است.

ابتدا يونايتدها قرار بود ليتون بينز را از اورتون به خدمت بگيرند ولي به دليل مبلغ بالاي درخواستي اين باشگاه در نهايت اين انتقال انجام نشد تا الکس فرگوسن به دنبال مدافع جوان هلند برود.

باتنر که پرورش يافته آکادمي جوانان آژاکس است، هنوز در تيم ملي اين کشور به ميدان نرفته ولي نظر فرگوسن را به خود جلب کرد تا با مبلغي نامعلوم راهي اولدترافورد شود.

فرگوسن در مورد انتقال او به سايت منچستريونايتد گفت: الکساندر يکي از بهترين مدافعان چپ جوان در فوتبال اروپا است و ما از اينکه توانسته‌ايم او را به تيم‌مان بياوريم بسيار خوشحاليم. او بازيکني است که ما مدتي به دنبال خريد او بوديم.

باتنر نيز در مورد پيوستن به يونايتد گفت: پيوستن به منچستريونايتد يکي از روزهاي خوب در زندگي من است. يونايتد تيمي است که من سال‌ها آن را تحسين کرده‌ام و اکنون نيز نمي‌توانم براي حضور در کنار هم‌تيمي‌هايم صبر کنم. اميدوارم بتوانم به موفق شدن اين باشگاه کمک کنم.