-
مدیر بازنشسته
گوتزه: با اطمينان کامل بايرن را انتخاب کردم
اين ملي پوش آلماني در ماه مي اعلام کرد که در پايان فصل راهي آليانس آره نا خواهد شد و اکنون تاکيد کرد که تصميم درستي گرفته است.
به نقل از گل، او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه بايرن مونيخ گفت:" من به خاطر اين چالش جديد بسيار هيجان زده هستم. من با اطمينان کامل اين انتقال را پذيرفتم. مي خواستم گام جديدي در دوران حرفه اي ام بردارم."
گوتزه همچنين از اينکه فصل بعد زير نظر پپ گوارديولا کار مي کند هيجان زده است و معتقد است که اين مربي اسپانيايي به بازيکنانش کمک مي کند تا پتانسيل کامل شان را به نمايش بگذارند.
" پپ فوق العاده است. من مي توانم با فلسفه او ارتباط برقرار کنم. او با بازيکنان خيلي دوستانه برخورد مي کند و همه ما را به جلو هدايت مي کند و اين به نفع ماست. البته من در حال حاضر روي ريکاوري ام تمرکز مي کنم و بعد از اينکه به تمرينات برگردم، سرمربي در مورد همه چيز تصميم گيري خواهد کرد."
بسياري معتقدند احتمالا گوارديولا از گوتزه به عنوان شماره 9 کاذب استفاده خواهد کرد و اين بازيکن هم اعلام کرد آماده بازي در پست جديد است.
" من اخيرا براي تيم ملي در نقش 9 کاذب بازي کردم و همين طور در زماني که براي تيم هاي جوانان بازي مي کردم. بازي در اين پست چيز جديدي برايم نيست."
-
کاربر روبرو از پست مفید ! ALi LOVE ! سپاس کرده است .