شورولت «کامارو z28» مدل 2014 چندی پیش پیست «نوربرگ رینگ» آلمان را در مدت زمان 7 دقیقه و 37 ثانیه و 4 صدم ثانیه طی کرد و توانست رکورد سوپر اسپرت «لامبورگینی مورچیه لاگو lp640» را (با اختلاف اندکی) جابجا کند!
به گزارش سرویس بین الملل مجله ماشین، این مدل از یک پیشرانه 7 لیتری v8 آلومینیمی با 500 اسب بخار قدرت و 637 نیوتن متر گشتاور نیرو می گیرد که امکان ثبت شتاب اولیه در 4.5 ثانیه و توانایی دستیابی به حداکثر سرعت 300 کیلومتر بر ساعت را برای آن فراهم می آورد.


درخشش شورولت کامارو z28 در پیست نوبرگ رینگ

سیستم روغن کاری dry-sump، اگزوز پیشرفته، جعبه دنده 6 سرعته غیر اتوماتیک، دیفرانسیل با لغزش محدود، سامانه اعمال زمان بندی متغیر باز و بسته شدن سوپاپ ها، اسپویلر و دیفیوزر عقب، رکاب های جانبی اسپرت، دیسک های ترمز «برمبو» از جنس سرامیک کربن به اندازه 15.5 اینچ در جلو و 15.3 اینچ در عقب، تایرهای اندازه 305 با 30 میلی متر پهنا که ساخت «پیرلی» هستند، رینگ های 19 اینچی، صندلی های اسپرت «ریکارو» با کمربندهای ایمنی مسابقه ای، سیستم کنترل ثبات و پایداری الکترونیکی، تهویه مطبوع اتوماتیک (سفارشی)، امکان تنظیم برقی صندلی های جلو (سفارشی) و سیستم نور زنون (سفارشی)، از جمله شاخصه ها و امکانات z28 جدید به شمار می روند.
شایان توجه است، خودروی مورد بحث با ثبت این رکورد، توانسته پا به پای رقبای قدری همچون: پورشه 911 کاررا s، لکسس lfa و فورد gt به پیش بتازد.