نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: ♥ آدم و حوا و سیب عشق ♥ (قصه حضرت ادم وحوا)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #9
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    2012/06/16
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,088
    سپاس ها
    4,171
    سپاس شده 8,090 در 2,412 پست
    نوشته های وبلاگ
    360

    پیش فرض

    آدم و حوا و تمايزات اديان




    تمايزات اديان در چگونگي پيدايش آدم و حوا:

    1- جهل خدا در كتاب مقدس. در كتاب مقدس خدا براي آفرينش همنشين جهت آدم، حيوانات را مي‌آفريند و پس از تجربه آفرينش جانوران مي‌فهمد كه آن‌ها همنشين مناسبي براي آدم نيستند، در نتيجه او حوا را مي‌آفريند. در قرآن خداوند با علم و حكمت كافي، آدم و حوا را پديد آورد.

    2- در كتاب مقدس، خدا از آفرينش انسان و جانوران پشيمان مي‌گردد و در قرآن خدا از پيدايش انسان به خودش تبريك مي‌گويد.

    3- قرآن و دين زردشت،. انسان را هنگام تولد بي‌گناه و پاك مي‌دانند، ولي در مسيحيت انسان ذاتاً گناه‌كار به دنيا مي‌آيد.

    4- در قرآن خداوند، علم و دانش به انسان مي‌آموزد. و در كتاب مقدس، او مانع علم و معرفت در آدم و حوا مي‌شود و بخل مي‌ورزد، حتي آن‌ها را به سبب خوردن ميوه و علم به معرفت از بهشت بيرون مي‌كند و آنان را كيفر مي‌دهد.

    5- در قرآن، آدم و حوا به طور يكسان از فرمان خدا( يعني نخوردن ميوه ممنوعه) سرپيچي مي‌كنند و در كتاب مقدس، حوا مقصر اصلي معرفي مي‌شود. يكي از علل جنبش فمينيسم، همين نكته است.

    6- در قرآن هدف از آفرينش انسان، پرستش خدا است و در كتاب مقدس، اين هدف، آباد كردن كره خاكي مي‌باشد.

    7- در قرآن خداوند توبه آدم و حوا را با مهرباني و آساني پذيرفت و دركتاب مقدس او با كينه‌توزي و انتقام‌جويانه با آن‌ها رفتار كرد. يكي از علل ليبراليسم، همين رفتار خشونت‌بار است.

    8- در قرآن، خداوند پس از آفرينش انسان به خودش تبريك مي‌گويد و فرشتگان را به سجده در برابر آدم وا مي‌دارد و در كتاب مقدس، چنين بزرگداشتي از انسان نيست.

    9- در قرآن، ابليس به دروغ و با وسوسه، درخت ممنوعه را درخت زندگي جاويد معرفي مي‌كند تا آدم و حوا را بفريبد. و كتاب مقدس، با تهمت زدن به خدا، خداوند را مانع آدم و حوا براي خوردن ميوه درخت زندگي جاويد و مانع دستيابي به معرفت و علم مي‌داند.

    10- در داستان آفرينش قرآن، خداوند، كمالات نامتناهي(جود، علم، قدرت، رحمت) دارد و در اين داستان در كتاب آفرينش او ضعف‌هاي انساني (بخل، حسد غصب و جهل) دارد.





  2. کاربر روبرو از پست مفید !ALIPOUR! سپاس کرده است .


کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •