نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    750
    سپاس شده 1,111 در 840 پست

Thumb افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار

افكاري كه ما مي انديشيم و كلماتي كه بر زبان مي آوريم، پيوسته جهان و تجربياتمان را شكل مي دهد.
    بسياري از ما در عادت ديرين منفي انديشي هستيم و به زياني كه بر خود وارد مي كنيم، پي نمي بريم. به هر صورت ما هرگز ثابت نمي مانيم زيرا هميشه مي توانيم افكارمان را تغيير دهيم. وقتي ما مي آموزيم كه همدلانه افكاري مثبت را برگزينيم، افكار منفي نيز دور مي شوند. وقتي افكار موثر و قدرتمند را مي خوانيد، اجازه مي دهيد كه تاكيد ها و اعتقادها در هوشياريتان جاري شود. ذهن نيمه هوشيارتان
    آن فكرهايي را كه براي شما حائز اهميت است، در لحظه مي گيرد. چون آن است كه اين ادراكات خاك ذهنتان را باور مي كند. هر آنچه مي كاريد، به فراواني رشد خواهد كرد. شما در مسير شگفت انگيز تغيير و رشد هستيد. از سفرتان لذت ببريد.

افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    1- شفاي من از پيش در مراحل تكامل است: بدن شما مي داند كه چگونه خود را درمان كند. مواد منفي را از سد راهتان برداريد. سپس جسمتان را دوست داشته باشيد. ذهنتان را با غذاها و نوشيدني هاي مقوي تغذيه كنيد. از آن به خوبي و دقت مراقبت كنيد.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    2- من به خرد دروني خودم اعتماد دارم: در درون هر يك از ما مكاني است كه كاملا با خرد دروني جهان در ارتباط است. در اين مكان پاسخ همه پرسش هايي كه ما خواهيم پرسيد وجود دارد، بياموزيد كه به درونتان اعتماد كنيد.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    3- من مايلم كه ببخشايم: اگر ما در زندان رنجش حق دادن به خود بنشينيم، نمي توانيم آزاد شويم. حتي اگر به درستي ندانيم كه چگونه عفو و بخشش كنيم، مي توانيم مايل به بخشودن باشيم. جهان به اشتياقمان پاسخ خواهد داد و به ما كمك خواهد كرد كه راه را بيابيمافكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار.
    4- من عميقا از همه آنچه كه انجام مي دهم لذت مي برم: اين روزها ما هرگز براي زيستن فرصت دوباره اي نمي يابيم، بنابراين مي خواهيم كه هر لحظه آن را درك كنيم.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    5- من مي توانم گذشته را رها كنم و همه را مورد بخشش قرار دهم: ممكن است ما نخواهيم كه از آزردگي هي گذشته رها شويم، اما چسبيدن به آنها ما را گرفتار مي كند. وقتي من از گذشته رها شوم، لحظه اكنون نيز غني تر و كامل تر مي گردد.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    6- نقطه قدرت هميشه در لحظه حال است: صرف نظر از آنكه شما چه مدت دچار مشكل بوده ايد، اكنون و در اين لحظه مي توانيد آغاز كنيد. زماني كه شما فكرتان را تغيير مي دهيد، زندگيتان نيز تغيير ميكند.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    7- من مشتاق تغيير كردن هستم: همه ما مي خواهيم زندگي تغيير كند و ديگران عوض شوند. اما در جهانمان چيزي تغيير نمي كند، مگر آنكه ما مشتاق ايجاد تغييراتي در خود باشيم، گاه ما به عادت ها و باورهايي كه ديگر به شيوه اي مثبت برايمان كارايي ندارند، به شدت مي چسبيم.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    8- اين تنها يك فكر است و فكر نيز قابل تغيير است: هولناك ترين فيلمنامه اي كه ما مي توانيم تصور كنيم، افكارمان است. ما به آساني مي توانيم اين گونه خود را به وحشت بياندازيم. شما مي خواهيد كه افكارتان بهترين دوستانتان باشند، افكاري كه جهانيان را به گونه اي مثبت شكل مي دهند.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    9- هر فكري كه ميكنم آينده ام را مي آفريند: من پيوسته از افكارم آگاهم. اگر مشاهده كنم كه فكري ناخوشايند و نامهربان ايجاد مزاحمت ميكند به سرعت و هوشيارانه آن را با فكري مهربان و دوست داشتني جا به جا ميكنم. جهان هميشه گوش مي سپارد و به فرآيند فكري من پاسخ مي دهد.افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپارافكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار

افكار و كلمات قدرتمند را به خاطر بسپار
    ویرایش توسط azadeh : 2008/10/09 در ساعت 11:02

کلمات کلیدی این موضوع