نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: دوستي دختر من با يك پسر

کاربر سایت

32 دوستي دختر من با يك پسر

با سلام اگر يه روانشناس به من كمك كنه ممنون مي شم
    دختري دارم 17 ساله تك فرزند مي باشد اين دختر مدتي است كه با يك پسر رابطه تلفني پيدا كرده وچند بار هم با هم به كافي شاپ و رستوران رفتن اينها رو تماما از دفترچه خاطراتش پيدا كرديم كه بعد از پيدا كردن اين موارد موبايل و چيزهايي كه داشت ازش گرفته شد و لي الان مدتي است كه خونه كه خالي است با تلفن صحبت ميكنه و چيزهايي به پسره مي گه كه من وقتي شنيدم مو به تنم راست شد (يه ضبط مكالمات مخفي كرديم صحبت ها رو ضبط مي كنه ) از تمام راز رمز خودش داره پسره رو آگاه ميكنه و دروغ هايي ميگه كه آدم شاخ در مي آره و بعدش هم به قران قسم مي خوره كه اصلا با هيچكس ارتباط نداره حتي دست رو قران مي زاره .من ميخوام كمكش كنم نمي دونم چه طوري مي تونم اينكاررو انجام بدم البته اين رو بگم كه تا مي خوام نصيحتش كنم عصبي مي شه لطفا راهنمايي ام كنيد

مدیر بخش حسابداری

Icon17 پاسخ

دوست عزيز فكر مي كنم بهترين راه برقراري رابطه دوستانه شما با دخترتان هست فرزاندان در اين سن چنان هستند كه اگر چيزي را بخواهي بزور ازش بگيري نسبت به آن حريص تر مي شوند ولي در كنار آن در اين سن كاملا تحت تاثير حرف ديگران قرار مي گيرند كه ارتباط دوستانه شما مي تواند كمك بزرگي هم به شما و هم به دخترتان داشته باشه سعي كنيد تا حد امكان به جبر و زور متوسل نشويد.

کلمات کلیدی این موضوع