امروز یه غذای محلی از سرزمین شمالی ( گیلان ) به نام واویشگاه گوشت براتون میذارم.
این غذا رو اینجا هم با گوشت و هم با مرغ ( واویشگاه مرغ ) درست میکنن که هر دوش خوشمزست.
مواد لازم جهت تهیه این غذای خوشمزه عبارتند از:
گوشت صاف................................400 گرم
پیاز.......................................... ..4 عدد
گوجه.......................................... 3 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه....................به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت رو قیمه قیمه میکنیم وبا یه لیوان و نیم آب ، زرد چوبه و یه پیاز که 4 قاچ کردیم میذاریم بپزه.
معمولا گوشت تو یه ساعت و نیم می پزه.
گوشت رو همیشه با شعله کم میپزیم چون اینطوری هم زود پخته میشه و هم دیر آبش تبخیر میشه.
پیاز ها رو خلالی خرد میکنیم ومیریزیم تو ماهی تابه کمی زرد چوبه اضافه میکنیم و هر وقت که آبش کشیده شد روغن میریزیم توش و نیم سرخ میکنیم.
توجه داشته باشین که تو این غذا پیاز باید نیم سرخ باشه ساده تر بگم باید جون داشته باشه.
روش پوست گرفتن گوجه:
تو یه ظرف گود آب جوش بریزین و گوجه ها رو بندازین توش و چند دقیقه صبر کنین سپس آب جوش رو خالی و آب سرد بجاش بریزین و دوباره بذارین یه چند دقیقه دیگه بمونه و بعد پوست گوجه ها رو بگیرین.
حالا ادامه آشپزیمون........
خوب بعد از اینکه پوست گوجه ها رو گرفتیم و نگینی خرد کردیم ، گوشت پخته شده و گوجه نگینی خرد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم و بعد نمک ، فلفل و زردچوبه میریزیم و چند قاشق آب گوشت هم بهش اضافه میکنیم.
مزه این غذا زردچوبه ست بنابراین زردچوبه رو نسبت به ادویه های دیگه بیشتر میریزیم .
یه وقت یه عالمه زرد چوبه تو غذاتون خالی نکینین و بعد بگین سمیرا گفت ها.
خوب کجا بودیم؟
آهان هر وقت که آب گوشت کاملا تبخیر شد غذا آمادست.
من برای تزئین این غذا کف قالب رو چرب کردم و توش پلو زعفرانی و بعد پلو ساده ریختم و با ته قاشق فشار دادم تا موقع برگردوندن وا نره و بعد دورش واویشگاه گوشت ریختم.
البته شما هر جور که دوست دارین تزئین کنین و موقع خوردن یادتون نره به جان من دعا کنینا.
نوش جونتون باشه.