قسم به لحظه هاي عاشقانه اي كه اشكدوباره حلقه مي زند به چشم من، براي توتمام آسمان شهر تيره مي شود و منهنوز خيره مانده ام به سمت روشنايي تو
مدیر بازنشسته
قسم به لحظه هاي عاشقانه اي كه اشكدوباره حلقه مي زند به چشم من، براي توتمام آسمان شهر تيره مي شود و منهنوز خيره مانده ام به سمت روشنايي تو
مدیر بازنشسته
گردنم لبهای نرمت را نمی خواهد دگردستهایم دستهایت را نمی خواهد دگر
جسم سردم جسم گرمت را نمی خواهد دگر
نازنینم بد شدی خوبی نمیبینم ز تو
مدیر بازنشسته
من ديگه که از آدما سیر شدم
اینهمه خسته و دلگیر شدم
با یه حرف ساده ی این مردم
تو جوونی اینهمه پیر شدم
مدیر بازنشسته
به هم رسیدن
به هم نرسیدن
یا
هر چه که شد
بیا بیاندازیم گردن کهکشان و
سرنوشت و
خدا
تا کمتر گریه مان بگیرد
مدیر بازنشسته
و با دلتنگی های من ، تو با این جاده همدستی
تظاهر کن ازم دوری ، تظاهر میکنم هستی
مدیر بازنشسته
کوه با نخستین سنگ ها آغاز می شود و انسان با نخستین درد
ومن با نخستین نگاه تو ، آغاز شدم . . .
سلام به همه سناتوری ها عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه و موفق باشید
دیروز بعد از مدت ها رفتم روم به این امید که بتونم دوستانم رادر روم ببینم خیلی خیلی خوشحال بودم با هزار امیدو ارزو رفتم روم اما وقتی وارد شدم خیلی ناراحت شدم وخیلی دلم گرفت نمیدونستم چه کار کنم .....!!!!!!!!حتما از خودتون میپرسد چرا....؟؟؟!!!!!اخه وقتی رفتم روم هیچ کس از دوستان اونجا نبود و همه رفته بودن فقط مهیا اونجا بود وقتی ازش سوال کردم که دوستان چی شدن و کجا هستن بهم گفت بچه ها تو انجمن با هم دعوا کردن و سر یه موضوع بیهوده و پوچ با هم بحثشون شده
وقتی گفتم مقصرکیه و تقضصیر کیه چیزی بهم نگفت و فقط گفت که بچه ها دیگه کسی از دویتان قدیم اینجا نمیاد و همه رفتن خیلی خیلی ناراحت شدم اخه حتی نتونسه بودم ازشون خداحافظی کنم![]()
بالاخره منم اومدم بیرون اخه سناتور دیگه اون صفای همیشگی را نداشت اون دوستان نبودن ودیگه شوخی تو روم نبود و روم خیلی خشک و خالی بود منم دیگه دل سرد شدم اما بعضی وقتها میرم تا شاید یگی از دوستان قدیمی را ببینم اما تا حالا موفق به دیدن هیچ کدوم نشدم امیدوارم که هر کجا هستن موفق وسلامت باشن در سایه خداوند سربلند و پیروز
دوستان دلم براتون تنگ میشه و از دوریتون دل تنگم
دوستون دارم و از همین راه دور میبوسمتون
واقعا عاشقی بد دردیه همه اونایی که این درد شیرینو نجربه کردن معنی حرف منو میدونن
اگه عاشق بشی این تو نیستی که تصمیم میگیری این دلته که تصمیم میگیره...............
اگه عاشق بشی این تو نیستی که با سختی ها دستو پنجه نرم میکنی این قدرت عشقه که با اونا دستو پنجه نرم میکنه..............
آگه عاشق بشی این تو نیستی که این دردو تحمل میکنی این قدرت عشقه...........
پویان![]()
کاربر سایت
در دل چگونه یاد تو میمیرد
یاد تو یاد عشق نخستین است
یاد تو آن خزان دل انگیزی است
کو را هزار جلوه رنگین است
بگذار زاهدان سیه دامن
رسوای کوی و انجمنم خوانند
نام مرا به ننگ بیالایند
اینان که آفریده شیطانند
اما من آن شکوفه اندوهم
کز شاخه های یاد تو می رویم
شبها ترا بگوشه تنهایی
در یاد آشنای تو می جویم
کاربر سایت
سلاممم...امیدوارم حال همتون خوب باشهه......
نمییدونم از کجا بگم...از اون روزی که برای اولین بار اومدممم اینجااا...
خیلی خوشحال بودممم که تونستم یه انجمن خوب پیدا کنم...
اولای تابستون بوود...بلاخره یاد گرفتم خودم چه جور پست بزارم...
یادم نیست که اولین دوست سناتوریم کی بود...اماکسانی که همیشه دوستشون دارم mohammad174 golden boy...و خیلیای دیگههه که اگهه بخوام اسم ببرم یه لیست بلند بالا میشه...!گلدن اولین کسی بود که باهاش دعوام شد..یادش بخیر...سر اسمامون بود...من وافعا اسم اونو ندیده بودم اون میگفت از رو اسم منه منم به اون میگفتم...ههههه..اما الان مثله داداشمه...واسه همینه که میگن دوستی بعد از دعوا خیلی شیرین و با دوامه
این روزا سناتور سوت و کور شده!!!!!!!
خیلیاا دیگه نمیان...بی معرفت شدن!!مطمئنن هیچ جا مثه سناتور نمیشه اینو از صمیم قلب میگم...اینجا احساس آرامش میکنم...کاش بیکار بودمو شب و روزمو تو سناتور میگذروندم....یه دنیای مجازی که خیلی شیرین تر از دنیای واقعیه..دوست داشتنی تر.
دیگه حس نوشتن ندارممم...بقیش واسه بعد...
دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــتون دارم.
ویرایش توسط DANGER BOY : 2010/10/27 در ساعت 21:45