کيانوش رحمتي درباره آغاز تمرينات تيم استقلال اظهار کرد: از ابتداي هفته تمريناتمان را آغاز کرديم، اما تعدادي از بازيکنان ملي پوش‌مان از امروز بايد به اردوي تيم ملي بروند و با گروهي نيز در حال مذاکره هستند، بنابراين فکر مي‌کنم تا چند روز آينده تکليف مشخص شود و با يک تيم کامل تمرين‌هايمان را پشت سر بگذاريم.
رحمتي ادامه داد: در حال حاضر بيشتر زير نظر مولايي کارهاي بدني را انجام مي‌دهيم، مولايي بدنساز بسيار خوبي است و در هر تيمي که بوده، موفق عمل کرده است. اغلب تمرينات زير نظر او برگزار مي‌شود و بيشتر روي کارهاي بدني تمرين مي‌کنيم . فکر مي‌کنم تا هفته دوم اين روال را بگذاريم و پس از آن به کار با توپ و شرايط تاکتيکي بپردازيم.
بازيکن تيم استقلال درباره عملکرد اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات عنوان کرد: بازيکناني که جذب کرده‌ايم بازيکنان بسيار خوبي هستند و انشاءالله به استقلال کمک کنند، چون امسال با نفراتي که داريم و افرادي که در ادامه به ما اضافه مي‌شوند، قصد گرفتن جام را داريم. بايد تيمي را روانه ميدان کنيم که اميدها را به هواداران بدهد و بتوانيم به جام دست پيدا کنيم.
کيانوش رحمتي در ادامه عنوان کرد: سال گذشته تيم ما دير جمع شد، اما امسال شرايط خوبي داريم و همه چيز آماده است. فقط بايد طوري عمل کنيم و نتيجه‌ بگيريم که اميد در دل هواداران زنده شود و بدانند که بهترين تيم ايران باشيم.
او درباره شرايط خود نيز گفت: امسال آخرين سال قرار دادم با استقلال است و فعلا در خدمت اين تيم هستم، ‌اميدوارم بتوانم بهتر از فصل قبل کار کنم.