هافبک تيم فوتبال پرسپوليس، درباره آخرين شرايط سرخپوشان در آستانه ديدار با ملوان در آغاز فصل جديد ليگ برتر اظهار کرد: تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم و آماده ديدار با ملوان هستيم تا آغاز خوبي در ليگ داشته باشيم.

وي در پاسخ به اين پرسش که با آمدن علي کريمي دوست دارد در چه پستي به ميدان برود، گفت: خودم دوست دارم پشت مهاجمان بازي کنم اما بستگي به نظر استيلي دارد که چگونه از ما استفاده کند.

نوري درباره ديدار با ملوان گفت: ملوان تيم خوب و جواني است. تيم‌هاي جوان هميشه انگيزه زيادي دارند و قطعا بازي سختي داريم. اما شک نکنيد که براي کسب سه امتياز به ميدان مي‌رويم.

هافبک پرسپوليس با بيان اين که سرخپوشان نسبت به فصل قبل تيم قوي‌تري در اختيار دارند، ادامه داد: مهره‌هاي خيلي خوبي به تيم آمده‌اند و تيم فعلي با تيم سال قبل اصلا قابل مقايسه نيست. پرسپوليس امسال مثل تيم ملي مي ماند و الان 17 ، 18 بازيکن آماده و دو تيم کامل در اختيار داريم.

نوري درباره غيبت ملي پوشان پرسپوليس در اردوي پيش فصل ترکيه و تاثير آن بر عملکرد اين تيم در بازي‌هاي ابتدايي فصل گفت: به هر حال تيم ملي اولويت اول است و بازيکنان بايد مي‌رفتند. شايد اين موضوع کمي ما را اذيت کند. اما بازيکنان با تجربه هستند و سابقه بازي در کنار يکديگر را دارند و کم کم به هماهنگي لازم مي‌رسيم.

وي درباره مدعيان قهرماني در اين فصل هم گفت: پرسپوليس و استقلال خيلي خوب يارگيري کرده‌اند و مدعيان اصلي هستند، البته سپاهان و ذوب آهن و تراکتورسازي هم خوب هستند اما ما و استقلال شرايط بهتري داريم.

محمد نوري در پايان گفت: پرسپوليس اين فصل براي قهرماني بسته شده و هواداران از اين بابت مطمئن باشند، تنها بايد دو سه هفته به تيم مهلت دهند که کاملا هماهنگ شده و بهترين نتايج را کسب کند.