-
کاربر سایت
گه بي هوا کسي وارد زندگيت شد ؛ بدون کار "خدا" بوده ! , اگه بي محابا دلها قبل از دستها بهم گره خورد ؛ بدون کار "خدا" بوده ! , اگه گريه هات تو خنده غفلت ديگران شنيده نشد تا خورد نشي ؛ بدون تنها محرمت "خدا" بوده ! , حالا هم اگه دلت شکسته و بغض تنهائي خفت کرده ؛ شک نکن تنها مرهمت "خداست" که ؛ از سر تواضع يه بهونه واسه نوازشت گير آوورده
-
کاربر سایت
بهترين دوست اون دوستي که بتوني باهاش روي يک سکو ساکت بنشيني وچيزي نگي و وقتي ازش دور ميشي،حس کني بهترين گفتگوي عمرت را داشتي
-
کاربر سایت
مهربانی بزرگواری را وقتی دیدم كه كودكی می خواست آب شور دریا را با آبنبات كوچكش شیرین كند
-
کاربر سایت
دلم تنگ است دلم تنگ است دلم اندازه حجم قفس تنگ است سکوت از کوچه لبریز است
صدایم خیس و بارانی است نمی دانم چرا در قلب من پاییز طولانی است
-
کاربر سایت
مرد پاک را زندگی و زمان تنها نمی گذارند، زندگی اش از او دفاع میکند، زمان تبرئه اش میکند، پلیدان هرگز پاکدامنی را نمیتوانند آلوده، هرچند سنگ ها را بسته و سگها را رها کرده باشند!؟:
-
کاربر سایت
خوشبختي مثل توپ فوتباله.......تا بهش نرسيدي دنبالش ميدوي ولي زماني كه رسيدي بهش لگد ميزني.......
-
کاربر سایت
در نبرد بین روزهای سخت و انسانهای سخت ؛ این انسانهای سخت هستند که میمانند نه روزهای سخت !! ..... !!
-
کاربر سایت
پوشاندن يك خطا با دروغ مثل از بين بردن لكه پارچه با سوراخ كردن است
-
کاربر سایت
خدایا!
فراموشم نکن... حتی اگر من فراموشت کردم
-
کاربر سایت
من بپرهیز که منها ما را به سستی می رساند ....
به دوست خود نسبت نا روا مزن که فردا کسی در حق تو این کار را خواهد کرد ...
حتی با بهترین دوست خود نیز در مورد مسایل شخصی خود دردل نکن چون نقطه ضعف تو را خواهد خواهد فهمید ....
کلمات کلیدی این موضوع