-
مدیر بازنشسته
حاتمي: قهرماني شايسته بسکتبال ايران بود
مهران حاتمي پس از قهرماني تيم ملي بسکتبال ايران اظهار کرد: تا امروز چنين انسجام و عملکرد درخشاني از مليپوشان ايران نديده بودم. هر وقت خواستند حريف را شکست دادند. در اين مسابقه هر زمان که دفاع ميکردند حريف حرفي براي گفتن نداشت و خيلي راحت تسليم قدرت ما شد. واقعا عملکرد خوبي داشتيم و من اين پيروزي و قهرماني را به تمام بسکتبال دوستان و مردم ايران تبريک ميگويم. بچههاي ما شايسته اين قهرماني بودند و نتيجه مبارزه و تلاشهايشان را در نهايت گرفتند.
به گزارش ايسنا، او با اشاره به فشار تماشاگران فيليپيين ادامه داد: 20 هزار نفر تماشاگر فيليپيني در سالن بودند و ديديد که چطور تيمشان را تشويق ميکردند. فشار زيادي بر روي مليپوشان ما بود اما باز هم اين دلاوران همه جانبه جنگيدند و با دفاع خوب و استفاده از موقعيتهايشان به برتري رسيدند. فشار تماشاگران تنها يک کوارتر بر تيم ما تاثير گذاشت و پس از آن ديديم ايران دوباره قدرتنمايي کرد.
کارشناس بسکتبال با اشاره به عملکرد خوب مليپوشان گفت: تيم ايران نتيجه کار گروهي را گرفت. همه مليپوشان نقش خودشان را به خوبي انجام ميدادند و سعي ميکردند بدون اشتباه باشند. همين تلاش و زحمت نتيجه داد و تيم قهرمان آسيا شد. مهرههاي کليدي ما تاثيرگذاري خود را دوباره ثابت کردند و هنرنمايي کردند. حامد حدادي در اين ديدار يک بازيکن کامل بود مهدي کامراني و صمد نيز در کنار او ميدرخشيدند. همه و همه تلاش کردند و ايران قهرمان شد.
سرمربي تيم ملي جوانان در پاسخ به اين سوال که عملکرد داوري را چطور ديديد بيان کرد: داوري نيز جزو مسابقه است. آنها در کوارتر اول استرس داشتند که برابر تماشاگران ميزبان طبيعي بود. با اين حال پس از آن خوب کار کردند و به نظر من نتوانستند بر روي مليپوشان تاثير بگذارند. ستارههاي ما با عملکرد منطقي دوباره نشان دادند ميتوانند از پس هر حريفي بربيايند و در نهايت کارشان را با خندههاي زيبا که از قهرماني نشات ميگرفت به پايان رساندند.
-
کاربر روبرو از پست مفید ! ALi LOVE ! سپاس کرده است .