-
مدیر بازنشسته
تشرف دختر کلمبيايي و.... به تشيع !!
بسم الله الرحمن الرحیم

1- به گزارش رسا، يك دختر جوان كلمبيايي در ايام ماه مبارك رمضان در بيت حجت الاسلام و المسلمين محسن مجتهد شبستري،
نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان شرقي به دين اسلام گرويد و با يك دانشجوي تبريزي ازدواج كرد.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^
2- یکی از پیروان آئین زرتشت در کرمان، پس از تحقیق و مطالعه پیرامون دین مبین اسلام، مسلمان شد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل ازخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کیخسرو شهریاری پس از تحقیق و مطالعه فراوان پیرامون دین مبین اسلام،
با حضور در دفتر امام جمعه کرمان، شهادتین را بر زبان جاری کرد و به دین اسلام گروید.
این فرد که فرهنگی بازنشسته است، با 77 سال سن، مذهب شیعه اثنی عشری را برای خود برگزیده است.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
3- تشرف قهرمان پرتاب وزنه زنان جهان به مذهب تشیع
من از زمانی که با دین اسلام از طریق مطالعه و تحقیق آشنا شدم، منتظر چنین روزی بودم که تشهد بخوانم.
خانم تاتسیانا قهرمان پرتاب وزنه بزرگسالان جهان امروز با حضور امام جمعه و استاندار بوشهر به دین مبین اسلام
و مذهب شیعه مشرف شد و نام لیلا را انتخاب کرد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از فارس، لیلا تاتسیانا اهل کشور بلاروس بوده و همسر پیمان رجبی قهرمان دوومیدانی آسیا از بوشهر میباشد.
امام جمعه بوشهر در این مراسم گفت: این ورزشکار زن مسیحی با عشق به اسلام و ارزشهای متعالی اسلام و علاقه به پوشش اسلامی
به دین اسلام مشرف شد. اسدالله ایمانی افزود: راز آشنایی ایشان با اسلام علاقه به پوشش و حجاب بوده است و با توجه به اعتقادات شیعه
که در اصل اسلام میباشد، به دین اسلام مشرف شد.
پیمان رجبی، همسر لیلا تاتسیانا نیز به خبرنگار فارس در بوشهر گفت: سه سال پیش در یک اردوی برونمرزی
در کشور اوکراین با ایشان آشنا شدم و پس از راهنماییهای لازم به دین اسلام این آشنایی ادامه یافت و سرانجام وی به دین اسلام مشرف شد.
لیلا تاتسیانا نیز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بوشهر با بیان اینکه از تشرف به اسلام خوشحال است،
افزود: من از زمانی که با دین اسلام از طریق مطالعه و تحقیق آشنا شدم منتظر چنین روزی بودم که تشهد بخوانم.
وی گفت: از راهنماییهای همسرم تشکر میکنم و امیدوارم با اخلاق و رفتار اسلامی دیگر اعضای خانوادهام را به اسلام علاقمند کنم.
در این مراسم یک واحد مسکونی از طرف علی افراشته استاندار بوشهر و هدایای دیگری از طرف امام جمعه بوشهر به ایشان اهدا شد.
کلمات کلیدی این موضوع