توشیبا در وب سایت خود نوشته که «اجازه ندهید تا لبههای چهار گوش تجربه کار با تبلت را برای شما محدود کنند. شما خاص هستید و تبلت شما نیز میبایست متفاوت باشد». تبلتهای توشیبا با نام Shape در روز اول آپریل به فروش میرسند.
همه تبلتها مجهز به سیستمعامل اندروید هستند و این کمپانی ژاپنی با اعمال تغییراتی آنها را برای صفحه نمایش غیرمتعارف بهینه نموده است اما بعید به نظر میرسد که بازیها و برخی از اپلیکیشنها در این صفحه نمایش به خوبی کار کنند!
این تبلت Oblong نامیده شده و توشیبا آن را ایدهآل برای تولیدکنندگان پیتزا، هنرمندان، DJها یا هر کسی که بخواهد فراتر از تبلتهای رایج گام بردارد، میداند.
این تبلت نیز Rhombus نامیده شده و از نظر توشیبا ایدهآل برای سیاستمداران و کارمندان شرکتها است. این تبلت برای مردمی مهندسی شده که به دنبال تغییر و تمایز هستند.
تبلت آخر Amore نام گذاری شده و به اعتقاد توشیبا ایدهآل برای زوجها و افراد رمانتیک است.
این تبلت ها وجود خارجی ندارند و در واقع دروغ ۱ اپریل توشیبا به شمار میروند. اما نظر شما در رابطه با این شکل از تبلتها چیست؟ آیا حاضر به خرید تبلت با اشکال غیرمتعارف هستید؟