مطالب بدون دسته بندی
ديروز ، همين حوالي زلزله اي آمد... حالا همه حالم را مي پرسند !!! بي خبر از اينكه " من" به اين لرزيدنها سالهاست كه عادت كرده ام... به لرزشهاي شديد شانه هايم و ترك هاي عميق قلبم... اما هنوز " خوبم !!! " كاش ...
سفت بغلش كن ؛ محكم ببوسش ، نگران نباش ! كم كم به اين يكي هم عادت مي كني .... زانو رو ميگم ... !!!
نوشته اصلی توسط *Croon* هنوز صدای قدم هایت را پشت سرم می شنوم که همچون غریبه ای مرا بی تفاوت دنبال می کنید ومن ایــن چــنیــن پــیش خــود مــی پندارم کــه هــنوز … بــا گــام هــایت مــسیرمرا دنــبال می کــنی ولی افــسوس … مرگ بر دوراهی ها ، لعنت بر هرچه بیراهه است ...
نوشته اصلی توسط *Croon* اولین باری که عاشقت شدم یادته ؟ من یه کرم سیب بودم و تو یه کرم ابریشم . من به تو قول دادم دیگه هیچوقت سیب نخورم و تو هم قول دادی دور خودت پیله نزنی . ولی نمی دونم چی شد که من طاقت نیاوردم و فقط یه خورده سیب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پیله بستی ...
نوشته اصلی توسط *Croon* دفتر عشـــق كه بسته شـد ديـدم منــم تــموم شــــــــــــــــــــــــ دم خونـم حـلال ولـي بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــدون به پايه تو حــروم شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــدم اونيكه عاشـق شده بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــود ...