مطالب بدون دسته بندی
نوشته اصلی توسط *Croon* دنیا” ، بازیهایت را سرم در آوردی… گرفتنیها را گرفتی… دادنیها را ” ندادی “… حسرتها را کاشتی… زخمها را زدی … دیگر بس است… چیزی نمانده … بگذار آسوده بخوابم … محتاج یک خواب بی بیدارم!
نوشته اصلی توسط *Croon* *من غرورم را مدیون بارانم * *باران را سپاس که پنهان کرد اشک هایم را* *باران را سپاس که آبرویم را خرید تا نفهمند آدم ها * *که من از تنهایی نیست که قدم می زنم * *من زیر باران رفتم تا که آسوده خاطر ببارم * *بی آنکه بترسم از نگاه کسی.... * *به سلامتی باران که حفظ کرد غرورم را *
نوشته اصلی توسط *Croon* هر از گاهی به حال ِ من ، ترحم می کند ، باران مرا می شوید و همرنگ ِ مردم می کند ، باران چه آرام اشک می ریزد مرا ، شاید که در ذهنش سکوت ِ گریه هایم را تجسم می کند باران .. چه حالی می کنم با قطره های ِ کوچش ، وقتی که دریای ِ دلم را پر تلاطم می کند باران ...
نوشته اصلی توسط *Croon* و توای همسفر- امشب مرا در سینه پنهان کن- مرا در گرمی لبها پریشان کن- که خود گفتی- تمام شعر های دفترم بن بست تکراریست- و تنها خاطراتی از شب دلتنگی و غربت- بروی برگ برگ دفتر عمرم نمایان است-
نوشته اصلی توسط *Croon* نبرد مگاپيكسل هنوز به پايان نرسيده است. نوكيا با عرضه گوشي PureView808 اولين گوشي تلفن همراه را توليد كرده است كه سنسور 41 مگاپيكسلي روي خود دارد. اين گوشي كه در نمايشگاه MWC عرضه شد، نمايشگري 4 اينچي از نوع AMOLED پردازندهچ 1/3 گيگاهرتز و 16 گيگابايت حافظه داخلي دارد.