مشاهده RSS Feed

! ALi LOVE !

مانچيني: اگر مي‌باختيم مي‌گفتم لحظه بدي است

به این مطلب امتیاز بدهید
[QUOTE=! ALi LOVE !;142306][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000][FONT=Tahoma] منچسترسيتي ديدار خود در هفته ششم ليگ برتر انگليس در زمين فولام را با نتيجه 2 بر يک پيروز شد.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000]
[FONT=Tahoma]گل دقيقه 10 ملادن پتريچ که از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد، فولام را پيش انداخت ولي گل‌هايي از سرخيو آخرو 44 و ادين ژکو 87 موجب شد تا منچسترسيتي بتواند 3 امتياز از لندن با خود به خانه ببرد.[/FONT]

[FONT=Tahoma]روبرتو مانچيني در مورد اين ديدار گفت: پنالتي حريف به هيچ وجه صحيح نبود. خطايي که انجام شد خارج از محوطه جريمه بود. در جريان ديدار نيز بدشانس بوديم زيرا چند تصميم ديگر نيز به ضرر ما گرفته شد. تصور مي‌کنم در 2 يا 3 ديدار گذشته‌‌مان خوش شانس نبوديم ولي در اين ديدار شايسته رسيدن به پيروزي بوديم. موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه حريف داشتيم و در بيشتر زمان ديدار توپ را در اختيار گرفته بوديم.[/FONT]

[FONT=Tahoma]وي افزود: خوب بازي کرديم. از اين موضوع خوشحالم. اگر شکست مي‌خورديم مي‌گفتم لحظه بدي است ولي اکنون که پيروز شده‌ايم، همه چيز خوب است. مي‌خواستيم پيروز شويم و اين کار را نيز انجام داديم.[/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات