فابرگاس: بزرگنمايي نکردم
توسط در تاریخ 2012/09/30 در ساعت 13:18 (430 نمایش ها)
[QUOTE=! ALi LOVE !;142308][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000][FONT=Tahoma] گري مدل به دليل ضربه زدن به کاپيتان سابق آرسنال از زمين مسابقه اخراج شد تا بارسا که با نتيجه 2 بر صفر از ميزبان عقب بود، به بازي برگردد و در پايان با نتيجه 3 بر 2 به پيروزي برسد.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000]
[FONT=Tahoma]فابرگاس در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر حادثهاي که منجر به اخراج بازيکن سويا شد، اظهار داشت: اگر بخواهيد همان کاري که مدل بر روي من انجام داد، روي شما انجام دهم و بعد به من بگوييد چه احساسي داريد!.[/FONT]
[FONT=Tahoma]وي ادامه داد: او به صورت من ضربه زد و اين کار يک کارت قرمز مستقيم دارد. داور در نيمه اول يک پنالتي هم به سود ما نگرفت و بازي خود به خود متعادل شد.[/FONT]
[FONT=Tahoma]هافبک بارسا خاطرنشان کرد: هيچ دليلي ندارد در اينباره صحبت کنيم. در فوتبال چنين بازيکناني کارت قرمز مستقيم ميگيرند.[/FONT]
[FONT=Tahoma]اين بازيکن 25 ساله ادامه داد: هميشه احساس راحتي کردهايم؛ ما تيم برتر ميدان بوديم، اما گاهي بازي پيچيده ميشود و ما بايد شخصيت خودمان را نشان دهيم و اين کاري است که انجام داديم.[/FONT]
[FONT=Tahoma]فابرگاس خاطرنشان کرد: من آرام هستم، زيرا قبلا هم در شرايط سخت بودهام و توانستهام گلزني کنم. علاوه بر اين وقتي با بازيکناني مثل ژاوي و ليونل مسي بازي ميکنيد، کار بسيار آسانتر خواهد شد.[/FONT]
[FONT=Tahoma]بارسلونا سهشنبه شب در پرتغال براي برگزاري دومين ديدار خود در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف بنفيکا خواهد رفت.[/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]