♥ love ♥
توسط در تاریخ 2013/06/14 در ساعت 20:47 (396 نمایش ها)
[QUOTE=!Alipour!;157973][COLOR=#575757][COLOR=#D8D8D8][COLOR=#8b8178][COLOR=#575757][COLOR=#575757][COLOR=#D8D8D8][COLOR=#8b8178][COLOR=#575757][COLOR=#575757][COLOR=#D8D8D8][FONT=times new roman][SIZE=3][COLOR=#330099][B]گفتند اخر هر خنده گریه ست...بهانه ای جور کن تابخندم!!بغض بدی درگلو دارم...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003300]نه اینکه زانو زده باشم!نه...فقط تنهایی سنگین است...!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#663300]ترسم از شبی ست که بیدار شوم...خاطراتت هجوم بیاورند وپاکت سیگارم خالی باشد!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#663399]گرچه سکوت بلند ترین فریاد عالم است...ولی گوشم دیگرطاقت فریاد های تورا ندارد!!کمی بامن حرف بزن![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000066]برای درد هایم نشانه میگذارم...تا یادم بماند کجا دست خدارا نگرفتم!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#660033]خدایا!...امندنش را حیران بنگرم یا رفتنش را مات بمانم؟؟؟باد اورده را باد میبرد...قبول!اما دلم را که باد نیاورده بود؟؟![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#cc6699]همین که قاصدکی را فوت میکنی برای من کافیست!چون عطر نفس های تورا همراه دارد!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#999900]هرچقدر دور باشیم...باز بهم نزدیکیم!!بالا را نگاه کن؟!هردو زیر یک اسمانیم!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00]بی طاقتی عادت ان روزهایت بود...این روزها برای گرفتن خبری از من عجیب صبور شده ای!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#cc0033]چقد سخته...بابغض نوشتم با خنده خوندی!چقد سخته بسته نگه داشتن لبها وقتی میخوای داد بزنی![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#009900]خودکشی بهشت است...وقتی دنیایت جهنم باشد...!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#3300ff]این چه دوست داشتنی ست؟؟؟وقتی به تعداد حروف دوست داشتن هم...دوستم نداشت!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003300]برگرد!!تمام دنیا را غافلگیر کن...من حتی با خداهم شرط بسته ام...برگرد![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#339900]لعنت به اونی که واسه رفتنش گریه کردم...ولی رفت واسه دوستاش تعریف کرد وخندیدن!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#666600]بعد از مرگم...دلم را جدا خاک کنید!منو دلم هیچگاه ابمان در یک جوی نرفت...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#666600]من از مرگ ماهی ها میترسم...وگرنه درد دلم را برای دریا میگفتم!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#3300cc]خدابا!فکر میکنم در لیست انسان هایت اشتباهی شده...!دیگر طاقت ندارم...نام من که ایوب نیست!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#3300cc]خدابا...به انان که ادعای عاشقی تورا دارند...بیاموز بزرگترین گناه شکستن دل ادمیان است!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#336600]غصه دیوانه ام کرد...وقتی تو را دست به سینه دیدم!!من تمام راه را برای اغوشت دویده بودم...![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#cc6600]میگوند دلتنگش نباشم...خدای من!انگار به اب میگویند...خیس نباش![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#333300]نرگس دلم برات تنگ شده...خدایا؟؟؟سلامتیشو ازتو میخوام...پس مواظبش باش...فقط همین!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]