سلام بهونه قشنگ من براي زندگي
توسط در تاریخ 2013/08/31 در ساعت 18:30 (517 نمایش ها)
سلام بهونه ی قشنگ من برای زندگی
آره بازم منم همون دیوونه همیشگی
فدای مهربونیات چه میکنی با سرنوشتدلم واست تنگ شده بود این نامه رو واست نوشت
حال منو اگه بخوای رنگ گلای قالیهجای نگاهت بد جوری تو صحن چشمام خالیهابرا همه پیش منن اینجا هوا پر از غمهاز غصه هام هرچی بگم جون خودت بازم کمه
دیشب دلم گرفته بود رفتم کنار آسمونفریاد زدم یا تو بیا یا منو پیشت برسونفدای تو نمی دونی بی تو چه دردی کشیدمحقیقتو واست بگم به آخر خط رسیدمرفتی و من تنها شدم با غصه های زندگیقسمت تو سفر شد و قسمت من آوارگینمی دونی چقدر دلم تنگه برای دیدنتبرای مهربونیات ، نوازشات ، بوسیدنتبه خاطرت مونده یکی همیشه چشم به راهته ؟یه قلب تنها و کبود هلاک یک نگاهته ؟من میدونم همین روزا عشق من از یادت میرهبعدش خبر میدن بیا که داره دوستت می میرهروزات بلنده یا کوتاه دوست شدی اونجا با کسی؟بیشتر از این منو نذار تو غصه و دلواپسییه وقت منو گم نکنی تو دود این شهر غریبیه سرزمین غربته با صدتا نیرنگ و فریبفدای تو یه وقت شبا بی خوابی خستت نکنهغم غریبی عزیزم زرد و شکستت نکنهچادر شب لطیفت تو از روت شبا پس نزنیتنگ بلور آب تو یه وقت نا غافل نشکنیاگه واست زحمتی نیست بر سر عهدمون بمونمنم تو رو سپردمت دست خدای مهربونراستی دیروز بارون اومد من و خیالت تر شدیمرفتیم تو قلب آسمون با ابرا همسفر شدیماز وقتی رفتی آسمونمون پر کبوترهزخم دلم خوب نشده از وقتی رفتی بد ترهغصه نخور تا تو بیای حال منم اینجوریهسرفه های مکررم مال هوای دوریهگلدون شمعدونی مونم عجیب واست دلواپسهمثه یه بچه که باره اوله میره مدرسهتو از خودت برام بگو، بدونه من خوش میگذره؟دلت مخواد می اومدم یا تنها رفتی بهتره ؟از وقتی رفتی تو چشام فقط شده کاسه خونهمش یه چشمم به دره چشم دیگم به آسمونیادت میاد گریه هامو ریختم کناره پنجره؟داد کشیدم ترو خدا نامه بده یادت نرهیادت میاد خندیدی و گفتی حالا بذار برم
تو رفتی و من تا حالا کناره در منتظرمامروز دیدم دیگه داری منو فراموش می کنیفانوسه آرزوهامونو داری خاموش می کنیگفتم واست نامه بدم نگی عجب چه بی وفاستبا این که من خوب می دونم جواب نامه با خداستعکسای نازنین تو با چند تا گل کنارمه
یه بغض کهنه چند روزه دائم در انتظارمهتنها دلیل زندگی با یه غمی دوستت دارمداغ دلم تازه میشه اسمت و وقتی میارموقتی تو نیستی چه کنم با این دل بهونه گیر؟مگه نگفتم چشمات و از چشم من هیچوقت نگیرحرف من و به دل نگیر همش ماله غریبیهتو رفتی من غریب شدم چه دنیایه عجیبیهزودتر بیا بدون تو اینجا واسم جهنمه
دیوار خونمون پر از سایه غصه و غمهتحملی که تو دادی دیگه داره تموم میشهمگه نگفتی همه جا مال منی تا همیشه؟دلم واست شور میزنه این دل و بی خبر نذارتو رو خدا با خوبیات رو هیچ دلی اثر نذارفکر نکنی از راه دور دارم سفارش میکنمبه جون تو فقط دارم یه قدری خواهش میکنماگه بخوام برات بگم شاید بشه صدتا کتاب
که هر صفحش قصه چندتا درده و چندتا عذابمی گم شبا ستاره ها تا می تونن دعات کنن
نورشونو بدرقه پاکی خنده هات کنن
یه شب تو پاییز که غمت سر به سر دل می ذارهمریم همون کسی که بیشتر از همه دوست داره