مشاهده RSS Feed

*VIDA*

شب خیز: گلشیفته حق برهنه شدن را دارد!

به این مطلب امتیاز بدهید
مدیر شبکه آی تی ان گفت: «در سینمای غرب خط قرمزی وجود ندارد و هر هنرمندی حق دارد که خودش را آنطور که می خواهد به سینما عرضه کند!»

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز، شب خیز مدیر شبکه آی تی ان با اشاره به انتشار تصاویر برهنه گلشیفته فراهانی در یک مجله فرانسوی، وی را یک هنرمند بنام و جنجالی معرفی کرد و گفت: «من خیلی طرفدار گلشیفته فراهانی هستم و او را بسیار دوست دارم و فکر می کنم این اقدامش در راستای یک کار هنرمندانه ادامه پیدا می کند!»
شب خیز در ادامه با زیرکی تمام خود را به تجاهل زد و وانمود کرد که نظر مردم ایران در واکنش به اقدام گلشیفته فراهانی را نمی داند و از همکار خود خواست تا نظرش را بیان کند.
اما مجری دیگر برنامه ضمن اعتراف به واکنش منفی مردم ایران و همچنین دهن کجی آشکار گلشیفته فراهانی نسبت به مردم ایران کلام خود را ناتمام گذاشت و وانمود کرد که اظهار نظری ندارد. وی در این باره گفت: «من می دانم که گلشیفته خیلی مورد اعتراض قرار گرفته است ولی ما تنها از دیدگاه خودمان! به این عمل نگاه می کنیم. اگر ایشان بخواهد فعالیتش را به شکل بزرگتری ادامه دهد و برایش مهم نباشد که نظر جامعه ایرانی را بداند...ایشان به عنوان یک هنرمند این کار را کرده است و من این کار را نه تأیید می کنم و نه تکذیب!!»
وی در واکنش به اعتراف شب خیز مبنی بر اینکه "اگر اظهار نظری نمی کنیم به خاطر ترسمان است" هرچند تلاش کرد با فرافکنی ادعای مجری را پاسخ دهد ولی ناخودآگاه اعتراف کرد که هیچ سنخیتی با فرهنگ مردم ایران ندارد و گفت: «مسأله ترس نیست بلکه مسأله، دیدگاه گلشیفته است! چون تصمیم گیرنده خود هنرمند بوده است و خودش این کار را کرده است! ما در جامعه خودمان و با فرهنگ خودمان می توانیم وی را مورد انتقاد قرار بدهیم ولی باید ببینیم که خود گلشیفته چه می خواست بگوید!!»
اما اینکه "گلشیفته چه می خواست" را شب خیز در ادامه پاسخ داد و افزود: «من فکر می کنم که گلشیفته این کارش را در راستای کارهای هنری غرب انجام داده است، چون می خواهد وارد هالیوود شود و آنجا فعالیت کند و در دنیای سینمای غرب این حرکت گلشیفته می تواند یک رزومه برایش باشد! چون اینجا هنرپیشه های زن خط قرمز ندارند و تا هرجایی که شما تصور بکنید در ایفای نقششان جلو می روند. همانطور که می دانید هنرپیشه ها در مغرب زمین به طور کلی لخت می شوند! تازه این برهنگی خانم گلشیفته، برهنگی کمی است! این نیمه برهنه است!!»
مدیر شبکه آی تی ان - که رسالت اصلی وی و دیگر همکارانش در تلویزیون های ماهواره ای ترویج همان فرهنگ مغرب زمینی است که اوصافش را شنیدید و در این مسیر از هیچ اقدامی کوتاهی نمی کنند- در ادامه افزود: «من فکر می کنم حتی گلشیفته می خواست به جمهوری اسلامی هم دهن کجی کند! و می خواهد بگوید شمایی که به زور بر سر من روسری می گذارید، من نه تنها از ایران بیرون می روم و روسری را برمی دارم بلکه با این اقدامش نشان داد که به صورت خیلی عریان دهن کجی می کند!! و دردهایی که به گلشیفته و امثال وی رفته را بیان می کند!!»
شب خیز در پایان هر چند تلاش کرد که بگوید به خاطر این اقدام گلشیفته نظر خاصی ندارد و به خودش مربوط است اما با بیان اینکه «ما به عنوان کسی که کار رسانه ای می کند عقیده مان را کنار می گذاریم!!» اینگونه تمجید و تعریف هایش را به خاطر این اقدام گلشیفته فراهانی نثار وی کرد: «گلشیفته فراهانی را به عنوان یک هنرمند شماره یک ایرانی که حتی در معیارهای بین المللی بسیار خوش درخشیده است را دوستش دارم و بسیار به هنرش اعتقاد دارم برایش احترام قائلم و امیدوارم درکارهایش موفق باشد. حتی اگر این کارش را برای دنیای غرب کرده است خودش می داند!!! ولی آنچه که من تا به حال تصویر و بازی اش را در فیلم ها دیدم این است که چقدر این دختر پر است و می داند؟! آدم واقعا لذت می برد و به احسن گفتن وامی دارد وباید به او گفت که گلشیفته فراهانی! درود بر تو. تو را به عنوان یک هنرمند والای ایرانی و یک سمبل خوب از دختر خوب ایرانی احترام می گذاریم! او یک هنرمند بسیار بسیار توانای سینمای ایران است. این که اقدامش با فرهنگ ما جور در نمی آید کاری نداریم اما اگر برسیم به دانش و بینش و کارایی اش، واقعا شماره یک است! او یک هنرمند والاست. در کار سینماخط قرمز تعیین نشده است و هر هنرمندی حق دارد آن طوری که می خواهد خود را به سینما عرضه کند. اما در کنار این قضیه ما به عنوان کسی که کار رسانه ای می کند عقیده مان را کنار می گذاریم!!»
گفتنی ها را مدیر و مجری شبکه آی تی ان گفتند اما تنها یک سؤال باقی می ماند که امیدواریم آقای شب خیز و دیگر لس آنجلس نشین ها پاسخگو باشند و آن اینکه اگر شما در راستای کنار گذاشتن عقایدتان کار رسانه ای می کنید پس چرا همیشه به عقاید و فرهنگ اصیل و مذهبی مردم ایران دهن کجی می کنید و برنامه هایتان در راستای ترویج عقاید و فرهنگ برهنگی و ابتذال غرب است؟
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات