پيروز قرباني: تاريخي ترين گل دربي را من زدم
توسط در تاریخ 2012/02/05 در ساعت 23:03 (527 نمایش ها)
[QUOTE=! asal !;126560][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] دربی سال 84 که در نهایت با پیروزی سه بر دو آبی پوشان به اتمام رسید یکی از تاریخی ترین مصاف های سرخابی ها بوده است.
بازی پر حادثه و پر گلی که تا دقیقه 93 برنده آن مشخص نبود. بازی ای که ابتدا استقلال توسط رضا عنایتی به گل اول بازی دست یافت، سپس پرسپولیس دو بار توسط شیث رضایی و سهراب انتظاری گل زنی می کند تا به پیروزی امیدوار شود. بعد از آن و در واپسین دقایق باز محمود فکری کاپیتان آن روز استقلال دروازه پرسپولیس را باز کرد تا بازی به تساوی کشیده شود و در حالی که تنها چند ثانیه مانده بود سوت پایان بازی به صدا در آید و در حوالی دقیقه 93 بازی این استقلال بود که با گل پیروز قربانی مدافع پیش تاخته اش به گل سوم و برتری دست یافت.
زننده گل پیروزی استقلال در آن داربی تاریخی که سه فصلی می شود که از استقلال فاصله گرفته و در تیم های نارنجی پوش کرمان و کرج توپ می زند با یاد کردن از گذشته می گوید:« اغراق نیست ولی قبول کنید گلی که من در دربی زدم تاریخی ترین گل همه دربی هاست. چه کسی فکرش را می کرد که در آخرین لحظه بازی من آن گل را بزنم تا استقلال از شکست به پیروزی برسد.»
او تاکید می کند:« قطعا آن لحظه از زندگی ورزشی ام را هیچ وقت فراموش نخواهم کرد. اگرچه استقلال برای داربی 74 خیلی مصدوم و محروم دارد اما به دلم افتاده که باز هم استقلال این داربی را می برد. اگر استقلال این داربی را هم ببرد به نظر من قهرمانی اش در این فصل قطعی خواهد شد.»[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]