من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادمنیستم آدم اگر باز نگردم آنجازین جهت هست اگر باز کمی دلشادم . . ....اس ام اس با موضوع خداوندآمده ام ای خدا ، جانا تو پناهم بدهعاشق فریاد دل ، ربا تو پیامم بدهسوگند به تو ای حرمت درماندگانعاشق راهت شدم ، محبا راهم بده . . ....آمدم امشب به میخانه تمنایت کنممن نمیخواهم،بیا ساقی تماشایت کنمبیقرارم ساقی از میخانه بیرونم مکنکرده ام می را بهانه تا تماشایت کنم . . ....پیامک با موضوع خداوندنمی فهمموقتی به نماز می ایستممن ، تو را می خوانم… ؟!یا تو ، مرا می خوانی …. ؟!فقط کاش که عشق مان دو طرفه باشد . . ....شنیدم این دعا از یاسمینیبگفتا کاش یابم هم نشینیبگفتم تا بهاران صبر بایدکه دورت لاله روید اربعینی...الهیتو را میخوانم که بهترینها هستیپس به بهترینهایم بهترینها را عطاکن . . ....عشق اول ، عشق پاک اولیاستعشق اول ، داده ایی از رب ماستعشق اول ، روح او به جسم ماستعشق اول ، یک دم از عشق خداست . . ....اسم تو نور امـید است و صفای سینه هاستدین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاستروز میـلادت شدم مست می عرفان توآیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو . . ....همه روزم خدایا سیریست به تو می اندیشم
پی عشق فریبنده و زاینده ، به تومی اندیشمهمچو قویی ، به دل دریاچه عشقت که منمنشسته بر موج سوارم ، به تو می اندیشم . . ....خدایا بفهمانم که بی تو چه می شوم ، اما نشانم ندهمهربانا هم بفهمانم و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد . . ....آن را که جای نیست همه شهر جای اوستدرویش هر کجا که شب آید سرای اوستبیخانمان که هیچ ندارد بجز خدایاو را گدا مگوی که سلطان گدای اوستمرد خدا به مشرق و مغرب غریب نیستچندانکه میرود همه ملک خدای اوست . . ....دیدارِ خدا بُوَد مُیَسَربا دیده ی دل، نه دیده ی سر . . .