اس ام اس های عاشقانه جدید و کوتاه ۹۲جدیدترین اس ام اس های عاشقانه جدید و کوتاه سال ۱۳۹۲ فروردین ۹۲
اس ام اس های عاشقانه جدید و کوتاه ۹۲
آن کس که تو را از دست داد که را یافت و آن که تو را یافت که را از دست داد...صبر کردن دردناک است ، و فراموش کردن دردناکتر ، ولی از این دو دردناک تراین است که ندانی باید صبر کنی یا فراموش . . ....زیباترین تصویری که در زندگانیم دیدم نگاه عاشقانه و معصومانه تو بود زیباترین سخنی که شنیدمسکوت دوست داشتنی توبود زیباترین احساساتم گفتن دوست داشتن تو بود زیباترین انتظار زندگیم حسرت دیدار توبود زیباترین لحظه زندگیم لحظه با تو بودن بود زیباترین هدیه عمرم محبت توبود زیباترین تنهاییم گریه برای توبود زیباترین اعترافم عشق توبود....هرکه با ما دوست باشد سرور و سالار ماست یاد او درمان ما و قلب او در قلب ماست…...تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست … تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در آن نیست … تنهایی را دوست دام زیرا تجربه کردم … تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست … تنهایی را دوست دارم زیرا…. در کلبه تنهایی هایم در انتظار خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم کرد...دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من ؟ الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من !.بقیه اس ام اس ها در ادامه مطلب …..باید خریدار مشوی تا من خریدارت شوماز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوممن نیستم چون دیگران بازیگر بازیگراناول بدست آرم تو را وانگه گرفتارت شوم...دلم همچو آسمان، پر از ابرهای بارانی است، ای کاش دلم امشب بگرید، شاید که بغض عشق در چشمانم بشکند…....سیه چشمی به کار عشق استاد،به من درس محبت یاد می داد…مرا از یاد برد آخر ولی من?به جز او عالمی را بردم از یاد…...گر یمنی چو با منی پیش منی / گر پیش منی چو با منی در یمنی ! من با چنانم ای نگار یمنی / خود در عجبم ، که من توام یا تو منی!...عهد کن یارم بمانی تا قیامت ای رهااولین و آخرین عشقم بمانی با وفاکلبه ای با هم بسازیم با ستونی استوارگر کنارم تو نباشی ، بی قرارم بیقرار...گاه سکوت یک دوست معجزه میکنه ، و تو می آموزی که همیشه ، بودن در فریاد نیست ....• هر روز صبح قبل از اینکه من از خواب بیدار شوم، همسرم دو عدد حوله تمیز برایم آماده می کند تا وقتی که حمام رفتم حوله ام آماده باشد. یک حوله بزرگ برای بدنم و یک حوله کوچکتر برای موهایم....گله دارم ز همه قول و قراری که نشد / سردی عشق تو و فصل بهاری که نشد...گاه سکوت یک دوست معجزه میکنه ، و تو می آموزی که همیشه ، بودن در فریاد نیست ....اکه دیدی بغض کردی ولی دلیل گریه کردن پیدا نمیکنی: اگه دیدی دنبال جایی میگردی داد بزنی…… بدون خدا دلش برات تنگ شده...