-
مدیر بازنشسته
اس ام اس عاشقانه غم انگیز
اس ام اس عاشقانه غم انگیز ز خانه بیرون می زنم اما کجا امشبشاید تو می خواهی مرا در کوچه ها امشبپشت ستون سایه ها روی درخت شبمی جویم اما نيستی در هیچ جا امشب**** ****تـا شب زلـف تـو سرفـصل غزل خوانیهـاستزنـدگـینـامه ی مـن شـرح پـریـشانیهـــــاستبــــ تــــو مــن پـنـجـــرهای روبــه طـراوت دارمكــه بـهـار نـفـسش گـرم گـل افـشانـیهـاست ****مرا بسپار به يادت به وقت بارش باران اگر نگاهت به ان بالاست و در حال دعا هستي خدا ان جاست دعايم كن كه من تنهاترين تنها نمانم ****من براي سالها مينويسم…سالها بعد كه چشمانت عاشق ميشوند…افسوس كه قصه ي مادر بزرگ راست بود دوستان منهميشه يكي بود يكي نبود … اس ام اس عاشقانه غم گینو من برگ بودم كه طوفان گرفتو ديدم كه اين قصه پايان گرفتبهار تو آمد به ديدار منو آخر مرا از زمستان گرفتكوير تنت را به باران زدندتن آسمان از عطش جان گرفتتو مي رفتي و چشم من چشمه بودو من خيس بودم كه باران گرفتعجب بارشي بود بر جان منكه چون رودي از عشق جريان گرفتهواي تو بود و خيال تو بودكه دست مرا در خيابان گرفتحقيقت همين است اي نازنينكه چشمت غزل داد و ايمان گرفتتو و كوچه و آن زمستان سردو من برگ بودم كه طوفان گرفتاس ام اس عاشقانه غم انگیز هر شب تو را بی جستجو می یافتم امانگذاشت بی خوابی بدست آرم تو را امشبها … سایه ای دیدم شبیهت نیست اما حیفای کاش می دیدم به چشمانم خطا امشب
-
کلمات کلیدی این موضوع