اس ام اس تسلیت اربعین حسینی
اربعين آمد چشم ها باز گريان مي شودكربلا ماتم سراي اهل ايمـان مي شودغصه هاي آل طه در مسير كوفه و شامياد شام تارشان در كنج ويران مي شود
اس ام اس اربعین حسینیاربعین تو رسیده است و ز راه آمده استخواهرت با قد خم گشته و آه آمده استزینب از وادی شام آمده چشمت روشناز کجا تا به کجا آمده ؟ چشمت روشن
اس ام اس اربعین حسینی جدیدنگاه گریه داری داشت زینبچه گام استواری داشت زینبدل با اقتداری داشت زینبمگر چه اعتباری داشت زینبچهل منزل حسین منجلی شدگهی زهرا شد و گاهی علی شد
اس ام اس تسلیت اربعین حسینیچهل روز شکستن چهل روز بریدن چهل روز پی ناقه دویدنچهل روز فقط طعنه و دشنام شنیدن چه بگویم؟چهل روز اسارت چهل روز جسارت چهل روز غم و غربت و غارتچهل روز پریشانی و حسرت چهل روز مصیبت چه بگویم؟
اربعین حسینیيك اربعين گذشته و زينب رسيده استبالاي تربتي كه خودش آرميده استيا ايها الغريب سلام اي برادرماي يوسفي كه گرگ تنت را دريده است
پیام تسلیت اربعین حسینیباور نمی کنم که رسیدم کنار توباور نمی کنم من و خاک دیار تویک اربعین گذشته و من پیر تر شدمیک اربعین گذشت و شدم همجوار تویک اربعین اسیر بلایم اسیر عشقیک اربعین دچار فراقم دچار تو
پیامک اربعین حسینیای غایب از نظر، نظری کن به خواهرتزینب نشسته بر سر قبر مطهرتیک اربعین گذشته ولی زنده ام هنوزقامت خمیده آمده سرو صنوبرت
تسلیت اربعین حسینیای همسفر قرار تو باورنکردنیستمن ، اربعین ، کنارتو ، باورنکردنیستبا نیمه جان مانده خودم را رسانده اماینجا ، سر مزار تو ، باورنکردنیست
متن تسلیت اربعین حسینیمن که مأموریت خود را به سر آورده امخاطراتی تلخ از داغ سحر آورده امگوئیا یک عمر بود این اربعینی که گذشتاز شب مرگ یتیم تو خبر آورده ام
اس ام اس اربعین حسینیبه کربلای تو یک کاروان دل آوردمامانتی که تو دادی به منزل آوردمهزار بار به دریای غم فرو رفتمکه چند درّ غنیمت به ساحل آوردم
اس ام اس اربعین حسینی جدیدکاروان آمده و برگ خزان مي ريزدباز از چشم حرم دُرِّ گران مي ريزدهرکه دنبال گل گمشده اي مي گردددرد از عاطفه هاي نگران مي ريزدراه بگشاي که بانوي حرم مي آيدسوز هجر است که از قدکمان مي ريزد
اس ام اس تسلیت اربعین حسینیاربعين آمد ؛ دلم را غم گرفتبهر زينب عالمي ماتم گرفتسوز اهل آسمان آيد بگوشناله صاحب زمان آيد بگوشجان اهل بيت عصمت بر لب استكاروان سالار آنها زينب است
اربعین حسینیباز هم اربعین رسیده بیاباز هم از تو بی خبر ماندمعاشقانت زیارتت کردندمن ولی باز پشت در ماندم
پیام تسلیت اربعین حسینیکاسه ی صبر من از گریه گهی پُر می شوداشک روی قاب عکس کربلا دُر می شودگریه ی پاک عزای تو مراهم پاک کرداب الوده به دریا می رسد کُر می شود
پیامک اربعین حسینی
یک اربعین به نیزه سر یار دیده امیک اربعین چو شمع به پایت چکیده امیک اربعین به ضربه شلاق ساربانبر روی خارهای مغیلان دویده ام