صفحه 1 از 8 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 74

موضوع: یه گونی اس ام اس عاشقانه ...!!!

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    سپاس شده 2,854 در 2,129 پست
    نوشته های وبلاگ
    21

پیش فرض یه گونی اس ام اس عاشقانه ...!!!

نمی بخشمت، ولی فراموشت میکنم! همیشه به همین سادگی از آدمای بی ارزش میگذرم
    دست از سرم بردار برو / ندارم حوصله ی این حرفارو / همه یادگاریات بخوره تو سرت / نه خودتو میخوام نه دردسرت!
    آنقدر مرا سرد کرد، از خودش.. از عشق.. که حالا به جای دلبستن یخ بسته ام، آهای!! روی احساسم پا نگذارید.. لیز میخورید
    محبت به نامرد کردم بسی / محبت نشاید به هر ناکسی / تهی دستی و بی کسی درد نیست / که دردی چو دیدار نامرد نیست
    اینکه هربار سرت با یکی گرم باشه دلیل بر ارزشت نیست! انقدر بی ارزشی که خیلی ها اندازه ی تو هستند
    یکی را آرزو کردی و رفتی / برایش پرس و جو کردی و رفتی / تو هم تا آبرو از من گرفتی / مرا بی آبرو کردی و رفتی
    حضورت در کنار من معجزه نبود، نبودنت هم فاجعه نیست، فردا روزی دیگری برای من خواهد بود بیشتر از این برایت اشک نخواهم ریخت
    عجب جوش و خروشی بود عشقت / خراب باده نوشی بود عشقت / بهشتم را به سیبی داد بر باد / عجب آدم فروشی بود عشقت
    آنقدر بیش این و آن از خوبی های نداشته اش گفتم که...وقتی سراغش را میگیرند، شرم دارم بگویم تنهایم گذاشت

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

هر سحر آفتاب من بودی / همه شب ها شهاب من بود / گر شکستم بدون چشمانت / تو تمام حساب من بودی

امشب شب رویایی تو بود و تو نبودی / در دل همه آوای تو بود و تو نبودی / دل زیر لب آهسته تمنای تو میکرد /در حسرت دیدار تو بودو تو نبودی

تو را تا بی نهایت دوست دارم / تو را تا قلب دریا دوست دارم / اگر روزی نباشم در این دنیای خاکی / تو را در قلب خاک هم دوست دارم

دیشب از دلتنگیت بغضی گلویم را شکست / گریه ای شد بر فراز آرزوهایم نشست / من نگاهت را کشیدم روی تاریخ غزل / تا بماند یادی از روزی که بر قلبم نشست

از روزی که یکی! دلم را برده / تب دارم مثل طفل سرما خورده / گفتارم شعر، شعرهایم هذیان / دکتر جان بنده زنده ام یا مرده؟

هر آنچه خواستم نیامد به دست / چون که بیگانه بودم با این دنیای پست / پی آب بودم کوزه به دست / چون که آب یافتم، کوزه شکست

وفایت دست و پایم را گرفته / غمت شور و نوایم را گرفته / حضور نا تمام چشمهایت / تمام لحظه هایم را گرفته

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

وقتی عصبانی هستی مواظب حرف زدنت باش، عصبانیت فروکش خواهد کرد ولی حرفهاییت برای همیشه باقی می مانند

من میبافم، او نیز میبافد، من برای او کلاه تا سرش را گرم کنم، او برای من دروغ تا دلم را گرم کند

تو که عشو تو ویرونی ندید / شب سر در گریبونی ندیدی / نمیدونی چه دردی داره دوری / تو که رنگ پریشونی ندید

دیشب که باران آمد، میخواستم سراغت را بگیرم اما خوب میدانستم باز هم که پیدایت کنم، باز زیر چتر دیگرانی

دیشب از دلتنگیت، بغض گلویم را شکست / گریه ای شد بر فراز آرزوهایم نشست / من نگاهت را کشیدم روی تاریخ غزل / تا بماند از روزی که بر قلبم نشست

تمام خنده هایم را نذر کرده ام تا تو همان باشی که صبح یکی از روزهای خدا، عطر دستهایت، دلتنگی ام را به یاد میسپارد

مچاله کن، بشکن، بند بزن، خط بزن حلاصه راحت باش!!! ارث پدرت نیست، دل تنهای من است

گفتی که بیا و از وفایت بگذر / از لهجه بی وفاییت رنجیدم / گفتم که بهانه ات برایم کافیست / معنای لطیف عشق را فهمیدم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

بلبلان از روی گل مست ند و ما از روی دوست / دیگران از ساغر و ساقی و ما از یاد دوست

بعد از این بگذار قلب بی قراری بشکند / گل نمیروید، چه غم گر شاخساری بشکند / کاروان غنچه های سرخ روزی میرسد / قیمت لبهای سرخت روزگاری بشکند

هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق / هم دعا کن گره ی تازه نیفزاید عشق / شمع روشن شد و پروانه در آتش گل کرد / شمع حق داشت، به پروانه نمیآید عشق

کاش خبر از دل تنگم داشتی / کاش خبر از غصه و آهم داشتی / این دل شده مبتلا به تو ای دوست / کاش مرهمی برای دردش داشتی

در خلوت من جز تو کسی راه ندارد / رخسار فریبای تو را ماه ندارد / غمنامه ی من غصه ی چشمان تو باشد / غیر از تو دلم دلبر دلخواه نخواهد

وصل تو کجا و من مهجو کجا / دردانه کجا، حوصله ی مور کجا / هر چند ز سوختن ندارم باکی / پروانه کجا، آتش طور کجا

هیچوقت واسه فراموش کردن یه آدم، آدم دیگه ای رو بازیچه ی احساسات زودگذرت نکن ( همون اشتباهی که بیشترمون میکنیم )

زندگی، شوق رسیدن به همان فردایی است که نخواهد آمدتو نه در دیروزی و نه در فرداییظرف امروز، پر از بودن توستزندگی را دریاب

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

صداقت تنها امتحانی ست که در آن نمیتوان تقلب کرد، پس صادقانه به یادتم

به هیچ روزی پس ات نمیدهم، به هیچ ساعتی، به هیچ دقیقه ای، به هیچ، هیچی سخت چسبیده ام تمامت را

به ستاره ها خواهم گفت تا آن زمان که سحر میدمد بر جاده های شبت بتابد تا مسیر آرزوهایت بی نور نماند

هر دو چشم تو دنیای من است، گر نبینم تو را یادت نگهدار من است

خیلی وقته که منو ندیدی و ندیدمت، با خودت فکر نکنی که از دل بریدمت

عجیب است دریا، همین غرقش میشوی پس میزند تو را، مثل تو!

نقش اشکهایم را، که با آهنگ غمناک تنهایی دلم روی دیوار خانه ی دلتنگیهایم میرقصند، میکشم! به امید اینکه وزی با اولین باران پاییزی شسته شوند

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

با نزدیک شدن ماه رمضون این سوال باز پیش میاد که: خدایا فرو دادن این همه بغض، روزه رو باطل نمیکنه؟!

در شکار معرفت با عشق پیمان بسته ایم / در میان عاشقان ما عاشق دل خسته ایم / در جواب بی وفایی، مهربانی کرده ایم / مهربانی را به رسم معرفت طی کرده ایم

خدایم را دوست دارم چون وفادارترین است و شاید به رسم همین وفاداریست که تو را به او میسپارم

از کلام دلنشینت مست و شیدا میشوم / با نگاه نازنینت در تو پیدا میشوم / هر شب و روز جلوه گر در سجده گاهم میشوی / در حریم ساحل عشق، موج دریا میشوم

سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت، آتشی بود در این خانه که کاشانه سوخت / تنم از واسطه ی دوری دلبر گداخت / جانم از آتش مهر رخ جانانه سوخت

شب گم شده در سیاهی چشمانت / شد رود ستاره راهی چشمانت / قربان نگاه تو که اقیانوسی / افتاده به تور ماهی چشمانت

میدانی چندبار از فکر من گذشته ای؟ فقط یکبار! چون دیگر هرگز از خیالم نرفته ای

شاید یه کسی شبها برای اینکه خواب تو رو ببینه به خدا التماس میکنه، شاید یه کسی به محض دیدن تو دستش یخ میزنه و تپش قلبش مرتب بیشتر میشه مطمئن باش یه کسی شبها به خاطر تو توی دریای اشک میخوابه ولی تو اون رو نمیشناسی، نمیشناسی

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

ثایه ها، روزها، ماهها حقیرتر از آنند که بهانه ای برای از یاد بردنت باشند

با هر نگاه تو تقویم قلبم ورق میخوره، کاش هرگز به تعطیلی نرسه!

بی تو دلم نیمه شبی سوی دشت / پر زد و آواره شد و برنگشت / لذت بیداری شبها تویی / تازه ترین اصل تمنا تویی / چشم تو آغاز پریشانیم / دوری تو علت ویرانیم

هر چی زنگ میزنم به گوشیت یه صدایی میگه: مشترکی که به یادشی تو رو فراموش کرده، راست میگه؟

این شعر آبی مینشیند روی کاشی / وقتی که معشوق غزل هایم تو باشی / برگرد شاید شعر آرامش بگیرد / چیزی نمانده واژه را از هم بپاشی

این بار تو بگو دوستت دارم، نترس، من آسمان را گرفته ام که به زمین نیاید

به ستاره ها خواهم گفت تا آن زمان که سحر میدمد بر جاده های شبت بتابد تا مسیر آرزوهایت بی نور نماند

گر محبت ثمرش سوختن و ساختن استیا به دنبال محبت سر خود باختن استمن به میدان رفاقت گذرم از سر خویشتا بدانی که این حاصل دوست داشتن است

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

تویی آنکه بهانه ی فردایی / تویی آنکه سراسر عشق و شیدایی / منم آنکه برای تو میمیرم / نفس هم به خیال تو میگیرم

تو بشو یاس قشنگ لحظه های بی قرارم / من میشم زلال بارون تا کنارتو ببارم

برای دوست داشتنت از من دلیل میخواهند، نازنین! چشمانت را قرض میدهی؟

اگه قصر تو واسم جایی نداره، کلبه ی خاکی قلبم قابل تو رو نداره

گل نازم بگو بارون بباره، که چشماتو به یاد من بیاره / تماشای تو زیر قطره ی بارون، چه با من میکنه امشب دوباره

دلم را که مرور میکنم تمامش از آن توست، فقط نقطه ی از آن خودم! روی آن نقظه هم میخ میکوبم و قاب عکس تو را می آویزم

یک سوزن از ابروی تو، با یک نخ از گیسوی تو، آرام میدوزد به هم چشم مرا با روی تو

کنارم هستی اما دلم تنگ میشه هر لحظهخودت میدونی عادت نیست، فقط دوست داشتن محضهفقط تو فکر این عشقم، تو فکر بودن باهممیدونم که یه وقتایی دلت میگیره از کارمروزایی که حواسم نیست بگم خیلی دوستت دارمتو هم مثل من انگار از این دلتنگیا داریتو هم از بس منو میخوایی یجورایی خود آزاری

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

زندگی غمکده ای پیش نبود / سهم ما جز غم و تشویش نبود / به کدام خاطره اش خوش باشیم / که کدام خاطره اش نیش نبود

بی تو دلم نیمه شبی سوی دشت / پر زد و آواره شد و برنگشت / لذت بیداری شبها توئی / تازه ترین اصل تمنا توئی / چشم تو آغاز پریشانیم / دوری تو علت ویرانیم

تو یه روز سرد برفی / با دلم مثل پرنده / لب حوض کنار نرده / هرچی گشتم جای گرمی / بهتر از قلبت ندیدم / میشه دوستم داشته باشی / آخه بیرون خیلی سرده!

سودای دلم قسمت هر بی سرو پا نیست / خوش باش دلم یک لحظه از تو جدا نیست

رو به قبله می نشینم، خسته با حالی عجیب، از ته دل مینویسم، انت فی قلبی عزیز

کاش میدانستی، دنیا با همه ی وسعتش، بدون عزیزان جایی برای ماندن ندارد!

در ستایش مهربانیت همچون نماز مسافر؛ شکسته ام!

آدمی در آغوش خدا غمی نداشت / پیش خدا حسرت هیچ بیش و کم نداشت / دل از خدا برید و در زمین نشست / صدبار عاشق شد و دلش شکست / به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود / یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

احساس تو چون طراوت باران است / بر زخم شکوفه های گل درمان است / هر وقت که در هوای تو می چرخم / انگار نفس کشیدنم آسان است

روی خاک وجودم نه گلی هست نه درختی / لحظه های بی تو بودن میگذره، اما به سختی

اگه شبی از شبهای زمستان مسافری به امید گرمی نگاهت به تو پناه آورد تنهاش نذار، شاید در گرمترین روزهای تابستان به خنکی لبخندش محتاج باشی

رسید مژده که ایام غم نخواند ماند / چنان نماند و چنین نخواهد ماند / گرچه من در نظر یار خاکسار شدم / رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند

دلبرا در دل سنگ تو وفا نیست چرا؟ / کافران را دل نرم است و تو را نیست چرا؟ هر که قتلی بکند، کشته بهایی بدهد / تو مرا کشتی و امید بها نیست چرا؟

به حساب خیالبافی ام مگذار، اما ستاره ای دارم در تاریکترین شبها، فقط خواستم بدانی که میتوان دلخوش کرد به چراغهای کوچک یک هواپیما!

خطی کشید روی تمام سوال ها / تعریف ها، معادله ها، احتمال ها / خط ها به هم رسید و به یک جمله ختم شد / با عشق ممکن است تمام محال ها

صفحه 1 از 8 12345678 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع