««««««««««««««««««««««««« ««««میدانم که می مانی و از قلبم بیرون نمیرویپس لااقل باران را بهانه کن ، دارد باران می آید . . .««««««««««««««««««««««««« ««««به هنگام نکوهش هنگامه باران ، به بهره اش نیز بیاندیش . . .««««««««««««««««««««««««« ««««چقدر این دوست داشتن های بی دلیل خوب استمثل همین باران بی سوالکه هی می باردکه هی اتفاق آرام و شمرده شمرده می بارد!««««««««««««««««««««««««« ««««
باران که می بارد تمام کوچه های شهر پر از فریاد من است که می گویم:من تنها نیستم , تنها منتظرم««««««««««««««««««««««««« ««««پنجره ی باران خورده ات را باز کنچند سطر پس از بارانچشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کردهدلم برایت تنگ است««««««««««««««««««««««««« ««««همچون باران باش ، رنج جدا شدن از آسمان را در سبز کردن زندگی جبران کن . . .««««««««««««««««««««««««« ««««نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزدولی باران نمیدانند که من دریایی از دردمبه ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ میگریم . . .««««««««««««««««««««««««« ««««اندکی عاشقانه تر زیر این باران بمان ابر را بوسیده ام تا بوسه بارانت کند . . .««««««««««««««««««««««««« ««««بغضهای مرطوب مرا باور کن ، این باران نیست که میباردصدای خسته ی قلب من است که از چشمان آسمان بیرون میریزد . . .««««««««««««««««««««««««« ««««مثل باران چشمهایت دیدنی است /٬ شهر خاموش نگاهت دیدنیستزندگانی معنی لبخند توست / خنده هایت بی نهایت دیدنیست . . .««««««««««««««««««««««««« ««««اگر میدونستی چقدر دوستت دارمبرای اومدنت بارون رو بهانه نمیکردیرنگین کمان من««««««««««««««««««««««««« ««««در حسرت موجم ، باران کفافم نیستدرمان درد من ، باران ِ نم نم نیست . . .««««««««««««««««««««««««« ««««باران ، یا دوشِ آب ، چه فرقی میکند؟وقتی عاشقی ، زیرِ هیچکدام ، آواز نخواند . . .««««««««««««««««««««««««« ««««شیشه پنجره را باران شستاز دل من اماچه کسی نقش تو را خواهد شست ؟««««««««««««««««««««««««« ««««چشمهای من از دوریت کنون مثل آسمان بارانیستابرها میبارند و آرام میشوند اما چشمهایم می بارند و بیقرار تر میشوندکاش تا ابرها آرام نشده اند بیایی««««««««««««««««««««««««« ««««باز باران آمداز هوا یا ز دو چشم خیسم؟نیک بنگر!چه تفاوت دارد . . .««««««««««««««««««««««««« ««««خدا ابر رو به گریه میاره تا گلها بخندن، پس هر وقت بارون آمد یادت نره بخندی . . .««««««««««««««««««««««««« ««««علم ثابت کرده که شکر در آب حل میشهپس هیچ وقت زیر بارون نرو ، چون شیرین ترین دوستم را از دست می دم !««««««««««««««««««««««««« ««««باران که می بارد تو در راهی / از دشت شب تا باغ ِ بیداریاز عطر عشق و آشتی لبریز / با ابر و آب و آسمان جاریتا عطرِ آهنگ تو می رقصد / تا شعر باران تو می گیرد . . .««««««««««««««««««««««««« ««««باران رحمت خدا همیشه می باردتقصیر ماست که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم!