کاربر سایت
کاربر سایت
اس ام اس عاشقانهمن هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت / از اهل بهشت کرد، یا دوزخ زشتجامی و بتی و بربطی بر لب کشت / این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت . . ....پیامک عاشقانهآهم که هزار شعله در بر دارد / صد سلسله کوه را ز جا بر داردمن رعدم و میترسم اگر آه کشم / سرتاسرِ آسمان ترک بر دارد . . ....جملات عاشقانه جدیدبیا جایمان را با هم عوض کنیمدلم لک زده برای اینکه کسی عاشقم باشد . . ....بهترین جملات عاشقانهشب من پنجره ای بی فردا / روز من قصه ی تنهایی مامانده بر خاک و اسیر ساحل / ماهی ام ماهی دور از دریا . . ....متن عاشقانه جدیدبه تو سوگند ، به راز گل سرخ و به پروانه که در عشق فنا می گرددزندگی زیبا نیست ، آنچه زیباست تویی تو که آغاز منو لحظه ی پایان منی ....جدیدترین اس ام اس های عاشقانهمن از شوق تو لبریزم گل من / کجایی بی تو پاییزم گل منز پا افتاده ام بازآ که شاید / به دیدار تو برخیزم گل من . . ....جدیدترین پیامک های عاشقانهامروز که آینه جوابش سنگ است / در ذهن زمانه عشق هم بی رنگ استهر کس که نداند تو خودت می دانی / آری به خدا دلم برایت تنگ است . . ....دوبیتی عاشقانهمقیاس اندازه گیری فاصله متر نیست ، اشتیاق استمشتاق که باشی حتی یک قدم نیز فاصله ای دور است . . ....شعر عاشقانههمانند پلی بودم برای عبورت ، به فکر تخریب من نباشرسیدی دست تکان بده ، من خود فرو میریزم . . ....بی هیچ دلیلی “دوستت دارم”تا نقض کنم قانونی را که هنوز دلیل می طلبد . . ....جان رفته ولی زخم جفایت نرود / تاثیر دو چشم بی وفایت نرودفرشی ز دل شکسته انداخته ام / آهسته بیا شیشه به پایت نرود . . ....دیگر فرصتی برای پیامک دادن نیستدست واژه ها را می گیرمو به دیدنت می آیـــمدلتنگیت در هیچ پیامی نمی گنجد
...نویسنده ها “سیگار “می کشند
شاعر ها” هجران”
نقاش ها “تابلو”
زندانی ها “تنهایی”
دزدها “سرک”
… مریضها” درد”
بچه ها” قد”
و من برای کشیدن
“نفسهای تو “را انتخاب می کنم
من برای نفس کشیدن
* هوای تو * را انتخاب می کنم
کاربر سایت
دیدی غافلگیرت کردم ! درست در لحظه ای که به یادم نبودی ، بیادت بودم !...خیابانهای تنهایی دلی ولگرد میخواهد / و آوازم بدون تو سکوتی سرد میخواهدبرایت مرده بودم تا برایم تب کند قلبت / ولی حتی نپرسیدی دلت همدرد میخواهد ؟...ای نشسته درخیال من، فراموشم مکنبا فراموشی و تنهایی، هم آغوشم مکنزندگانی می کنم چون شعله با خود سوختنزنده ام با سوز و ساز خویش، خاموشم مکن...هر لحظه بهانه ی تو را میگیرم / هر ثانیه با نبودنت درگیرمحتی تو اگر به خاطرم تب نکنی / من یک طرفه برای تو میمیرم . . ....در پی دانه مرو همچو کبوتر، که تو را / عاقبت بهر یکی دانه، به دام اندازندصید کن شیر صفت، نیم بخور، نیم ببخش / تا به هرجا که روی، بر تو سلام اندازند . . ....لبریز غزل بیا همی آهستهچون آیه بخوان مرا کمی آهستهآهسته مرا رها بکن از سر عشقتا در تو رها شوم دمی آهسته...به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز را در تو تشخیص دهد :اندوه پنهان شده در لبخندتعشق پنهان شده در عصبانیتتو معنای حقیقی سکوتت را . . ....یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشد ،پس به امید فرداها “محبتهایمان” را ذخیره نکنیم . . ....دوستی نه در ازدحام روز گم می شود نه در خلوت شب ، خفته یا بیدار یاد می دارمت . . ....ای کاش قانون همه ی دوستی ها این بود :یا رفاقت تعطیل یا جدایی هرگز . . ....نه از فلسفه کلامی می دانم و نه منطق می گنجد در کلامم ، بی استدلال دوستت دارم . . ....با تو از ناب ترین لحظه سخن خواهم گفتدوستت خواهم داشت ، هیچ میدانی چیست ؟لحظه ای نیست که در خاطر من یاد تو نیست . . ....دل تنگم و جز روی خوشت در نظرم نیستدر گیتی و افلاک به جز تو قمرم نیستبا عشق تو شب را به سحر گاه رسانمبی لذت دیدار تو شب را سحرم نیست . . .
کاربر سایت
یکی بود یکی نبودزیر این سقف کبودیه غریب آشنادل و جونمو ربوداینجوری نگام نکنگل یاس مهربوناون غریبه خودتی ..تا ابد پیشم بمون***********************************آتش گرفتن ای غم و افروختم بس است
یک دم رها نمی کنی ام سوختم بس است
سنگین شدم ز درد و چو سنگی به در خویش
خون را چو لعل در جگر اندوختم بس است* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *اینروزهــاهیـــچ چیـزسر جـایـش نیست!!
جـز تـوبـــدجــور جــا گـرفتـی در دلـم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *سرم را روی شانه ات بگذار
تا همه بدانند
” همه چیز ”
زیر سر من است* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *این روز ها از کنار من که میگذری احتیاط کنهزاران کارگر در منمشغول کارندروحیه ام در دست تعویض است!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دگر حس شقایق را نداری هوای قلب عاشق را نداری از آنچشمان خون سرد تو پیداست ، که قلب تنگ سابق را نداری…* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه …
هنوزم چشمای من شوق دیدنت رو داره
هنوزم برق نگاهت توی شبهام پرستاره است
هنوزم عطر نفسهات واسه من عمر دوباره است* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *سیب دلم …
لک زده است
برای عطر دستانت !
گمم نکن !!
قول ..
که گوشه ی حافظه ات ..
آرام بنشینم !
بگذار بمانم !..
آرام گوشه حافظه ات فقط* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
کاربر سایت
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دندانهایتکاخ سفیدی ستکه سیاست لبخندت را حفظ می کندبی شکانقلاب مخملیاز پوست تنت شروع شدو تا کودتای تنت ادامه یافت* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلتنگى”حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکبارهتمنای بودنش رامیکندﻣن دیگه ﻫﯿﺞ ﻭﻗﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻧﻤﯿﺪﻡ ؟...ﭼﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺻﺪﻗﻪ ﺑﻼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﺩﻭﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ،
ﻃﺎﻗﺖ ﺩﻭﺭﯾﺖ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﻼ* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *بسترم
صدف خالی یک تنهایی است
و تو چون مروارید
گردن آویز کسان دگری* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *آنکه دستور زبان عشق را
بی گزاره در نهاد ما نهاد
خوب می دانست تیغ تیز را
در کف مستی نمی بایست داد***********************************فاصله خط عابر پیاده ندارد ، دست مرا بگیر و از آن رد کن ، قراردیدار ما هر نیمه شب ، خیالت که نمی گذارد بخوابم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *از ساعت متنفرم !این اختراع غریب بشر که مدام ،جای خالی حضورت را به رخ دلتنگی یادم می کشد!!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *در شب آسایش ماه ، کنج پستوی خیس از عطر شب بوها
پشت نقاب غبار آلود خاطره ها ، تصویری از درنگ را نقاشی میکنیم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *تو را طلب نمیکنم…نه اینکه بی نیازم … صبورم.. ”* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلم یک جای دنج میخواهدآرام و بی تنشجایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی!
…
تا آدم گاهی آنجا آرام بگیرد !…مثلا آغوش تو!.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلـت به ماندن نیست بـرو،عشـق که گـدایی نـدارد.یادت نیست مگر؟
…
این نذر مـن بود،که کوه شوم و پای نبودنهایت بمانم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
کاربر سایت
ما با دلمان هنوز مشکل داریم
صد سنگ بزرگ در مقابل داریممعشوق خودش می بُرد و می دوزد
انگار نه انگار که ما دل داریم !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتـن هست
هنوز دنبال یه بهــــونه*ای…..
که بمـونـی !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عبور تو از حوالی چشم های من, تنها اتفاق غیر منتظره یزندگیم بود چراکه من… همیشه منتظر نیامدنت بودم … !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *هم آشوبگری و هم خاموش
کولی وار می توان دوستت داشت
همین که باد را به آغوش می کشی* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *زندگی نامه ی شقایق چیست ؟
رایت خون به دوش وقت سحر
نغمه ای عاشقانه بر لب باد
زندگی را سپرده در ره عشق
به کف باد و هرچه باداباد
کاربر سایت
دوبیتی عاشقانهمیروم ، اما نمیپرسم ز خویشره کجا ؟ منزل کجا ؟ مقصود چیست ؟بوسه میبخشم ولی خود غافلمکاین دل دیوانه را معبود کیست . . . ؟...اس ام اس عاشقانهآرزو دارم وقتی لبخند دنبال جایی برای نشستن می گرددتو در آن نزدیکی باشی . . ....به سلامتی دریا که همه با لبش خاطره دارن . . ....پیامک عاشقانهعاشقِ تمامِ کلماتی هستمکه تو با آن جمله میسازیتا به دورغ بگویی دوستم داری . . ...
کاربر سایت
جدیدترین اس ام اس های عاشقانهتو را دوست دارم بدون این که علتش را بدانممحبتی که علت داشته باشد یا احترام است، یا ریا . . ....متن عاشقانه جدیداشتباهم این بود !! عمق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شیرجه زدم . . ....اگر روزی بین رفتن و ماندن شک کردیحتما برو، بی معطلیچون نمی بایست کار به شک می کشید که بیاندیشی یا نیاندیشی . . ....«او» چو در من مرد، ناگه هر چه بوددر نگاهم حالتی دیگر گرفتگوئیا شب با دو دست سرد خویشروح بیتاب مرا در بر گرفت . . ....شجاعت می خواهد وفادار احساسی باشیکه می دانی شکست می دهد روزی نفسهای دلت را . . .
...این روزها می گذرند،ولی من از این روزها نمی گذرم . . ....طبال! بزن، بزن که نابود شدمبر ” تار ” غروب زندگی، ” پود ” شدمعمرم همه رفت، خفته در کوره ی مرگآتش زده ، استخوان بی دود شدم . . ..
کاربر سایت
.مرا به ذهنت بسپار، نه به دلتمن از گم شدن در جاهای شلوغ می ترسم . . ....آه… آری… این منم… اما چه سود«او» که در من بود، دیگر، نیست، نیستمیخروشم زیر لب دیوانهوار«او» که در من بود، آخر کیست، کیست ؟...پاییز است ، اندوه را به برگ بسپار تا با خزان برگ ، اندوه نیز از دلت زدوده شود . . ....فقط چند قدم ، مانده بود برسم به تو . . . اگر این خواب ادامه داشت . . ....زخمی عمیق بر پهلویم است، روزگار نمک می پاشد و من پیچ و تاب می خورمو همگان گمان می کنند که من مستم و می رقصم . . ....من به یاد دل و دل یاد تو را می گیرد، دل اگر یاد عزیزیش نکند می میرد . . ....شاید با هم بودن سخت تکرار شود، اما به یاد هم بودن را هر لحظه می توان تکرار کرد . . ....سخت ترین دو راهی عشق دو راهی بین فراموش کردن و انتظاراستگاهی کامل فراموش می کنی و بعد می بینی که باید منتظر می ماندیو گاهی آن قدر منتظرمی مانی که می فهمی زودتر از این ها باید فراموش می کردی . . ...
کاربر سایت
استعداد عجیبی در شکستن داری….
قلب…غرور…پیمان…
استعداد عجیبی در نشستن دارم….
به پای تو…به امید تو…در انتظار تو * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
خبر به دورترین نقطه جهان برسد
نخواست او به من خسته بی گمان برسد
شکنجه بیشتر از این که پیش چشم خودت
کسی که سهم تو بوده به دیگران برسد
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
خدا تو را برای عاشقانه زیستن
به من نداد
برای شاعرانه زیستن
ز من گرفت . . . …
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ﻣن دیگه ﻫﯿﺞ ﻭﻗﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻧﻤﯿﺪﻡ ؟
.