..sms عاشقانهشمع، این مساله را بر همه کَس روشن کردکه توان تا به سحر ، گریه ی بی شیون کرد . . ....اس ام اس جدید عاشقانهپیرم و گاهی دلم یاد جوانی میکند / بلبل شوقم هوای نغمهخوانی میکندهمتم تا میرود ساز غزل گیرد به دست / طاقتم اظهار عجز و ناتوانی میکند . . ....جملات زیبای عاشقانهتمامی مزرعه کافر صدایش میزدندگل آفتابگردان کوچکی را که عاشق باران شده بود . . ....اس ام اس های زیبای عاشقانهیک مترسک خریده امعطر همیشگی ات را به تنش زده امدر گوشه اتاقم ایستادهدرست مثل توست ، فقط اینکه روزی هزار بار از رفتنش مرا نمی ترساند . . ....جدیدترین اس ام اس های عاشقانهحالم را پرسیدند ، گفتم رو به راهم ! نمی دانند رو به راهی هستم که تو رفته ای . فار...بی من نرو آن سوی فردای زمانهبی من نشو دمساز تنهای ترانهبا من بمان این روزهای بی بهانهبا من بمان با دردهای عاشقانه
...تقدیم به کسی که هنوز هم تکه ای از آسمان در چشمانشو جرعه ای از دریا در دستانش و تجسمی زیبا از خاطره ها و ایثارهای سرخدر معبد ارغوانی دلش به یادگار مانده است . . ....وقتی پروانه عشق در تاری بیفتد که عنکبوتش سیر باشدتازه قصه زندگی آغاز شده است زیرا دیگر نه می تواند پرواز کند نه بمیرد . . ...