-
مدیریت کل سایت
حضرت علی علیه السلام و غزوه بدر ـ تعداد لشکريان کفر و همچنين ميزان مهمات و ... چند برابر سپاه اسلام بود.
ـ در اين جنگ سپاهيان اسلام 313 نفر بودند که علمداري رسول خدا صلي الله عليه و اله، را علي مرتضي عليه السلام بر عهده داشت. در آن هنگام امير المؤمنين بيست سال سن بيشتر نداشت.
ـ سي و شش نفر از نامداران مشرکين به دست علي بن ابيطالب عليه السلام به هلاکت رسيدند.
ـ معاويه گفت: «علي را در اين غزوه ديدم مانند شير، هيچ کس در نبرد با او ايستادگي نميکرد، مگر آنکه او را ميکشت، و بر چيزي نميزد مگر آن را پاره ميساخت.
ـ هرگاه پيامبر صلي الله عليه و اله جماعتي از مشرکين را ميديد به علي عليه السلام فرمان ميداد «بر ايشان حمله کن» او جماعت را متفرق ميساخت.
پيغمبر صلي الله عليه و آله با ديدن روحيه جهاد و ايثار و فرمانبرداري علي عليه السلام فرمودند:
«انّه مني و انا منه»، علي از من و من از او هستم.
چون جبرئيل کلام رسول الله صلي الله عليه و اله را شنيد عرضه داشت: و انا منکما، من هم از شما هستم. در اين هنگام صدايي شنيده شد که ميگفت:
لا سيف الا ذوالفقار و لا فتي الا علي
ـ درغزوه بدر چون علي عليه السلام براي سيراب کردن رسول صلي الله عليه واله و اصحاب در پي آب روان شد، جبرئيل، ميکائيل و اسرافيل هريک با گروهي از فرشتگان در برابر امير المؤمنين عليه السلام اداي احترام کرده و سلام نمودند.
-
کلمات کلیدی این موضوع