آری ما را بر عظمت و شناسایی شب قدر راهی نیستتنها می توان درزیر باران رحمتش ایستاد تا برما بباردو جانهایمان را از آب زلال خود شست وشو دهد و پاک سازد . . ....پیامک شب قدرو کنون وقت دعاستوقت شکر از کرم و لطف خداستوقت عاشق شدن و مهر و صفاستوقت امید بر قلم عفو خداستالتماس دعا...الهی ان شب که همه قران به سر می گذارندما را توفیق بده قران را به دل کنیم . . ....سی شب خرابت می نشینم تا سحر گاهانشاید به دست لطف کردی قصد تعمیرمای اسم های اعظمت امن یجیب عشقهرشب سحرپرمی کشم …اما به زنجیرم...اس ام اس شب قدرشب قدر است تقدیرش بدانممدبر اوست تدبیرش بدانمبه آیه آیه ها ی کایناتمزهی ، ابلیس وتزویرش بدانماز آن دست مضطّر به بالاخدا گویان ، تکبیرش بدانم...امشب خدا بگشود درهای سما راپیوسته می خواند به خود اهل دعا راگر پهن کردی ساعتی سجاده ات رایاد آر یاران و ببرهم نام ما را...خدایا در این شبهای قدر قدم هایی را که برایم بر می داری بر من آشکار کنتا در هایی را که به سویم میگشایی ندانسته نبندمو در هایی را که به رویم میبندی به اصرار نگشایم . . .التماس دعا...شب قدر است و قدر آن بدانیم / نماز و جوشن و قرآن بخوانیمبه درگاه خدا غفران و توبه / به شرطی که سر پیمان بمانیمبرای پاکی نفس و سعادت / همیشه بهر خود شیطان برانیم . . ....الهیتو را سوگند بر مظلو میت علی و دلهای مملوّ از آه و فغانبه حرمت شب قدر بینوایان را در حسرت سعادت ناشی از فضیلت خویش مسوزانو دلهای افتاده را از درگاه با عظمت خویش نا امید مفرما...یارب چه بسی جرم و گناهم دیدیرسوائی من به رحمتت پوشیدیامید من است و بخشش روز جزاجز درگه تو نیست مرا امیدی . . ....باز قدر آمد و شور دگری برپا شدنور قرآن ببارید ، شرری برپا شدشب قدر آمد و چشمان دلم شهلا شدشبنم عشق ببارید و شبم ، یلدا شد . . ....باز کن فالی و آیات غزل را بنگرآنکه استاد عَزل گفت همان می آیداینهمه آیه تجلی شده دریک شب قدرآسمان راه نجات است از آن می آیداطلسی دلنگران از شب پاییزه مباشسبزه و رویش گل بعد خزان می آید . . ....شب قدر است جسم تو کز او یابند دولتها / مه بدرست روح تو کز او بشکافت ظلمتهامگر تقویم یزدانی که طالعها در او باشد / مگر دریای غفرانی کز او شویند زلتها...امشب این دل یاد مولا می کندلیلة القـدر است و احیا می کندبشنو ای گـوش دلها بی صدانغمه ی فـزت و رب الکعبه را . . ....شب قدرشبی است که در عرصه آن انسان، ره صد ساله را یک شبه طی می کند . . ....رسول خدا (ص)هرکه شب قدر را زنده بدارد تا سال دیگر عذاب از او دور می گردد .