اس ام اس جدید مخصوص عید نوروزآسمان را مي خواهم براي عبور . جاده باريک است ! ماه را مي خواهم براي نور را تاريک است ! تو را مي خواهم براي نظافت عيد نوروز نزديک است !********************************يادت باشه من اولين کسي هستم که عيد رو از ??روز پيش بهت تبريک گفتمبهار،نـيم بهار،ربـع بـهار، بهار را قسمت کردند؛بازارشان سکه شد! دوست عزيز سبز ترين و هميشگي ترين بهار ها را برايت آرزو مندم********************************نزديک عيده، توي خونه تکونيه دلت، مارو بيرون نکني!!!********************************ز کوي يار مي آ يد نسيم باد نوروزي از اين باد ار مدد خواهي چراغ دل برافروزي . نوروز مبارک********************************ميدونم اگه بگم سال نو مبارک حالت از شنيدن اين جمله کليشه اي بهم مي خوره.
پس سال نو مبارک!********************************باتبريک سال نو
عاقبت زمستان رفت و رو سياهيش براي ما موند
..
...
....
....
حاجي فيرو********************************اين اس ام اس رو ... روز ديگه بخون...................گفتم ... روز ديگه!..................عيد نوروز مبارک. يادت باشه من اولين کسي بودم که بهت تبريک گفتم!********************************
ساقيا آمدن عيد مبارک بادتوان مواعيد که دادي مرواد از يادتسال نو و نوروز باستاني مبارک********************************
سايه حقسلام عشقسعادت روحسلامت تنسرمستي بهارسکوت دعاسرور جاودانهاين است هفت سين آريايينوروز مبارک********************************
سلامتيسعادتسيادتسرورسروريسبزيسرزندگيهفت سين سفره زندگيتان باشد.نوروز۸۸بارک********************************
يک شاخه رز سفيد تقديم تو بادرقصيدن شاخ بيد تقديم تو بادتنها دل ساده ايست دارايي ماآن هم شب عيد تقديم تو باد********************************
مثل ماهي زندهمثل سبزه زيبامثل سمنو شيرينمثل سنبل خوشبومثل سيب خوش رنگو مثل سکه با ارزش باشيدسال نو مبارک********************************
دنيا را برايتان شاد شادو شادي را برايتان دنيا دنيا آرزومندمهر روزتان نوروز********************************
با آرزوي12 ماه شادي،52 هفته پيروزي،365 روز سلامتي،8760 ساعت عشق،525600 دقيقه برکت،3153000 ثانيه دوستي.سال نو مبارک باد********************************
سال و مال و فال و حال و اصل و نسل و بخت و تختبادت اندر شهرياري برقرار و بر دوامسال خرم، فال نيكو، مال وافر، حال خوش،اصل ثابت، نسل باقي، تخت عالي، بخت رام********سال نو مبارك****************************************
بهار بهترين بهانه براي آغاز، وآغاز بهترين بهانه براي زيستن استآغاز بهار بر شما مبارک********************************
><(((>><(((>><(((>من اولين کسي بودم که براي تو ماهي عيد فرستادم.سال نو مبارک********************************
چند روز ديگه بهار مياد و همهچيز رو تازه ميكنه، سال رو، ماه رو،روزها رو، هوا رو، طبيعت رو، ولي فقط يك چيز كهنه ميشه كه بههمه اون تازگي ميارزه، «دوستيمون»!********************************اين بار مي خواهم هفت سين عيد را با ياد تو بچينمسبزه را با ياد روي سبزه اتسمنو به ياد شيريني لبخندتسايه دانه به رنگ چشم هايتسرکه با ياد ترشي مهربانيتسيب با ياد ترديه گونه هايتسکه با ياد درخشش قلبتسير با ياد تندي کلامتبا همه خوبي ها و بدي هايت ... دوستت دارم********************************سلامتسعادتسيادتسُرورسَروريسبزيو سَرزندگيهفت سين سفره ي زندگيتان باد********************************
مروز دو نفر از من ادرس و شماره تو رو گرفتن..منهم بهشون دادم..يکي خوشبختي..يکي موفقيتتو سال جديد هر روز ميان سراغت********************************دنيا رو برات شاد شاد و شادي و برات دنيا دنيا آرزو ميکنم *** عيدت مبارک عزيزم*** boOoOoOoOoOoOoOoOos********************************فرخنده باد بر همگان مقدم بهارنوروز , جاودانه ترين جشن روزگارسلام، ببخشيد اين موقع شب بيدارت كردم.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواستم يادآوري كنم: سال نو شده.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. كمكم بايد از خواب زمستوني بيدار بشي
افسوس مي خورم ....چرا؟چرا با رفتن تو..............بهار مي ايد ؟...امدي در سرماي زمستان... به سردي زمستان بودي..... به غم انگيزي شبهاي تنهايي..... به خشکي برف ...مي روي..... بهار مي ايد ...به نظر معامله خوبي است....اميد ان دارم بهار گلي بر چهره ات بنشاند ...چه اميد مبهمي...گردش روزگار خطا ندارد ....زمستان هيچ گاه بهار را نمي بيند...لحظه اي که سال تحويل ميشه ... تنها لحظه ايه که بي منت به من لبخند ميزني ... کاش هر ثانيه براي من سال تحويل باشه تا لبخند هميشه مهمون لباي سرخت بمونه... سال نو مبارک گلمباز باران با ترانه مي خورد بر بام خانه آمد آن روز باراني گفت كه آمد روز عيد گفت هر لحظه تنها مانده در اين شب رويايي گفت كه شايد دل عيد شده اسير باز بهار آمد در اين خانه ي تنهاي ما همه گفتيم عيد آمد بوي بهار آمد(ببخشيد كه كمي گيج شديم منظور همان عيد شما مبارك است)اس ام اس چهارشنبه سوری. اس ام اس برای چهارشنبه ی آخر سال. اس ام اس خنده دار چهارشنبه سوری. اس ام اس جدید برای چهارشنبه سوری. جدیدترین اس ام اس چهارشنبه سوری. زیبا ترین اس ام اس چهارشنبه سوریچهارشنبه سوری نزدیکه.یه وقت نری از رو آتیش بپری.آخه تجربه ثابت کرده اگه بره رو آتیش کباب میشه.نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه بازاين بار مي خواهم هفت سين عيد را با ياد تو بچينمسبزه را با ياد روي سبزه اتسمنو به ياد شيريني لبخندتسايه دانه به رنگ چشم هايتسرکه با ياد ترشي مهربانيتسيب با ياد ترديه گونه هايتسکه با ياد درخشش قلبتسير با ياد تندي کلامتبا همه خوبي ها و بدي هايت ... دوستت دارممثل ماهی زنده مثل سبزه زیبا مثل سمنو شیرین مثل سمبل خوشبو مثل سیب خوشرنگ و مثل سکه با ارزش باشید.