صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 68

موضوع: دل نوشته بچه سناتوری ها

کاربر سایت
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 4 در 1 پست

سال نو برشما هم مبارك باشه پيغامتون رو خوندم عالي نوشتي ممنون

2. 4 کاربر از پست مفید سينا سپاس کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مریخ , شهر دوستی , خیابان معرفت , کوچه وفا , منزل عشق
    سپاس ها
    813
    سپاس شده 1,425 در 787 پست

24 اینم شش هزارمین پستم...

اینم شش هزارمین پستم...
    خیلی وقته توی این بخش هیچی ننوشتم اما امروز دیگه شروع کردم...
    چند روز پیش بود با یکی از کسانی که واقعا قبولش دارم داشتم بحث میکردم سر نت و چت کردن!!!
    خیلی ایراد میگرفت که اکثر دوستی ها و عاشقی های چت با شکست مواجه میشه و اینکه عاشق شدن در این دنیای مجازی چه کار اشتباهی هست...
    مثال های زد و اون موقع بود که من صبرم تمام شد و شروع کردم به جواب دادن!
    اکثر ازدواج هایی که توی ایران اتفاق می افتد به این صورت هست که مثلا پدر یا مادر یه دختر را در فامیل یا در آشنایان و همسایگان به فرزند خودشان پیش نهاد میدهند و در صورت موافقت برای آشنایی بیشتر به منزل دختر رفته و اگر پسر پسندید و خانواده دختر مشکلی نداشت پسر با دختر چند جلسه ی چند ساعته با هم صحبت میکنند تا ببینند با هم تفاهم دارند یا نه و اینکه با نظرها و عقاید یکدیگر آشنا بشوند و در صورت نبود مشکل و داشتن تفاهم بقیه کارها صورت میگیرد...
    البته یک سری ازدواج هایی که دختر و پسر با هم دوستند یا توی دانشگاه همدیگر را دیده اند و.... هم هست ولی اکثر ازدواج ها به صورت بالا هست یا حداقل با تفاوتی طبق بالا عمل میشه...
    خوب چون این فرد تازگی ها عقد کرده بود و به همین روش که گفتم آشنا شده بودند شروع کردم به سوال کردن...
    گفتم شما قبل ازدواج چقدر همسرت را میشناختی؟ جواب داد چون همسرم فرزند یکی از همکاران پدرم بود و من تا به حال ندیده بودمش هیچ شناختی نداشتم!
    باز پرسیدم که چند بار قبل از قطعی شدن موضوع با هم صحبت کردین؟ جواب داد که 5 یا 6 جلسه ی چند ساعته!
    البته اضافه کرد که ما توی این چند بار ملاقات کاملا حرفهایمان را زدیم...
    خوب بهش گفتم شما 6 بار با هم صحبت کردین و اگر هر بار 3 ساعت هم طول کشیده باشد در کل 18 ساعت حرف زدین که ساعت مفید آن میتونه خیلی کمتر باشه...
    تا اینجا را قبول کرد!
    بعد گفتم آیا این ساعت ملاقات کم بهتر بود یا اینکه کسی مثلا 2 ماه توی چت یا بیرون باهام دوست باشن و با تمام خصوصیات اون آشنا بشه بعد بره برای خواستگاری و...
    جواب جالبی داد که به نظرم خیلی قشنگ بود:
    گفت من اول حرف هام را زدم بعد از داشتن تفاهم کامل عاشقش شدم , اما معمولا توی دوستی های دیگر مخصوصا چت فرد اول عاشق میشه بعد به فکر تفاهم ها می افته...
    که در این صورت دیگه تفاوت هارا احساس نمیکنه و تازه بعضی از نقص ها و کمبود ها را برتری میدونه...
    به نظر خودم حرفش کاملا منطقی بود , مخصوصا با چیزهایی که توی نت دیده بودم...
    خوبه قبل از اینکه احساس کنیم که داریم عاشق میشیم با فرد مورد نظر حرف بزنیم و ببینیم که اصلا باهام تفاهم داریم یا نه!
    آیا من میتونم با او زندگی کنم , آیا میتونم...
    آیا من میخوام شوهرم خیلی به طریقه پوششم زیاد حساس نباشه آیا اون کسی که انتخاب کردم همین نظر را داره؟
    و کلی چیز های دیگر که برای یک فرد کاملا مهم هست...
    شاید قبل از عاشق شدن میشه این سوال را پرسید و بعد از جواب تفاوت هارا حس کرد اما وقتی عاشق شدی اون چیزی که برات خیلی مهم بوده دیگه مهم نیست و فکر میکنی اشکالی نداره! اما بعد از کمی وقت این تفاوت ها که توی عاشقی گم شده بودند یکی یکی خودش را نشون میده...
    برای همینه که آمار های طلاق هایی که منشاء آنها نت و... است بالاست
    من که خودم این حرف را کاملا باور کردم و امیدوارم بتونم بهش پایبند باشم...
    دوستان خوبم یکمی بیشتر فکر کنید , قبل از ایجاد دوستی با فرد مورد نظر هدفتان را مشخص کنید که هدفتان فقط میتونه یک دوستی ساده باشه یا اینکه کار به عاشقی بکشه و...
    امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشین , اگر کسی هم نظری داشت خوشحال میشم توی همین تایپک نظرش را بگوید...
    :icon_pf(57):

4. 10 کاربر از پست مفید bos3000 سپاس کرده اند .

کاربر سایت
    سپاس ها
    119
    سپاس شده 297 در 134 پست
    نوشته های وبلاگ
    2

سلام
    از راه دور بعد از چند وقت می نویسم . دلم برای ان روزگار تنگ شده . دیگه فرصت ندارم سرم رو بخارونم چه برسه بیام نت . اینجا همش کار است و کار !!!! از صبح ساعت 7 صبح میام سر کار تا ساعت 7 عصر بعدش دیگه نا ندارم !!! امیدوارم منو فراموش نکنید دوستتون دارم از سناتور هم تشکر میکنم چون تنها کسی بود که با من رو راست بود!!!! روزگار خوبی بود هم تلخ هم شیرین !!!!!
    برای همیشه خداحافظ سالار (سالی )

6. 6 کاربر از پست مفید sali_k26 سپاس کرده اند .

مدیریت کل سایت
    سپاس ها
    6,269
    سپاس شده 5,732 در 2,484 پست
    نوشته های وبلاگ
    16

سلام سالی جان
    امیدوارم همیشه هرجا هستی موفق و پیروز باشی
    ولی هیچ وقت فکر نکن که اینجا نباشی یا به ما سر نزنی .
    دوستان ما چه خوب چه بد ما دوستشون داریم .

8. 7 کاربر از پست مفید SENATOR سپاس کرده اند .

کاربر سایت
    سپاس ها
    5
    سپاس شده 12 در 4 پست

Post متن

با سلام گرم به تمام برو بچ با معرفت که از زرنگیشون برای گول زدن دیگران استفاده نمیکنن.
    چون ازقدیم میگن دست بالای دست بسیاره .
    همونجوری که تو امروز با حرفای قشنگت مخ طرفتو کار میگیری فرداروزی یکی همین بلارو سر تو در میاره .

بنظر من محیط چت روم جای خوبیه برای دوست یابی اما بشرطی که بعزیا از اینجا برای محک زدن خودشون تو سر کار گزاشتن دیگران استفاده نکنن.

با ارزوی دلی خوش برای شما /hesamaki/

10. 8 کاربر از پست مفید hesamaki سپاس کرده اند .

کاربر سایت
    سپاس ها
    49
    سپاس شده 166 در 95 پست

سلام بچه ها
    همه ما میدونیم که چت و نت دنیای مجازیه ما آدما تو دنیای واقعی رو دست میخوریم چه برسه به دنیای مجازی برای همین باید یاد بگیرم که توی این دنیای مجازی مجازی باشیم ولی یک چیز بگم :+؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    دوستایی که من توی این دنیای مجازی پیدا کردم برای من خیلی با ارزش هستن من دوستای خوبی پیدا کردم اما همه باید احتیاط کنن چون همه آدما خوب نیستند

12. 6 کاربر از پست مفید maral. سپاس کرده اند .

کاربر ساده
    سپاس ها
    47
    سپاس شده 42 در 12 پست

سلام

سارینا وارد میشود ... البته برای اولین بار!!!!

بوسی جان همه حرفایی رو که درباره دوستی و ازدواج نتی زدی قبول دارم ...

من قبلا که بچه تر بودم از چت بنا به برنامه هایی که از رسانه ها پخش میشد

میدیدم میترسیدم اما یه روز که خیلی حوصله ام سر رفته بود اومدم نت و

بدشم چت و...دیگه دیگه ... اولا اصلا نمیدونستم asl یعنی چی ؟ هر کی

pm میداد میترسیدم ... اما روزها گذشت و سارینا بزرگ شد ... اوایل فکر

میکردم همه اونایی که چت میکنن آدمای بدی هستن ( البته دور از

جونه خوبای روم )

حالا که یعنی بزرگ شدم یه کوچولو ... به این نتیجه رسیدم که توی دنیای

واقعیه ما همه جور آدمی هست هم خوب هم بد ... حالا این آدمای خوب و

بده دنیای واقعی میان توی یه دنیای مجازی که همون چت ...

توی روم واسه من و چند تا دیگه از بچه ها یه جریانی پیش اومد که خیلی

حالم گرفته شد که الان بهتره نگم ...

بعضی وقتا این آدمای بد انقدر بد میشن که به چشم بعضی افراد بهترین

آدمای دنیا میشن ... ( کاش منظورم و فهمیده باشید همون گول زدن )

اکثر رابطه های نتی با عشق شروع میشه با عادت ادامه پیدا میکنه با

پشیمونی تمام میشه بعدشم اسمشو میزارن شکست عشق ...(با توجه با

حرفای بوسی) در صورتی که رابطه شون از اول اشتباه بوده نمیدونستن

از هم چی میخوان همدیگه رو نشناختن و..... خلاصه به آیندشون فکر نکردن و

پیش رفتن ...

اینو یادم رفت بگم 3 تا دوست خوب توی چت پیدا کردم که دوست دارم

اسمشونو بگم .
    ژیلا جونم داداش شایان عزیزم و داداش گلم شانس عزیز خیلی زیاد دوستتون دارم.....
    انگار یکم زیاده روی کردم !!!! اگه کسی از حرفام ناراحت شد معذرت خواهی میکنم
    همه دوستای نتیمو دوست دارم
    :icon_pfds2 (37): آبابس

14. 6 کاربر از پست مفید s@rin@ سپاس کرده اند .

کاربر سایت
    سپاس ها
    236
    سپاس شده 277 در 76 پست

Thumb

نقل قول نوشته اصلی توسط bos3000 نمایش پست ها
    اینم شش هزارمین پستم...
    خیلی وقته توی این بخش هیچی ننوشتم اما امروز دیگه شروع کردم...
    چند روز پیش بود با یکی از کسانی که واقعا قبولش دارم داشتم بحث میکردم سر نت و چت کردن!!!
    خیلی ایراد میگرفت که اکثر دوستی ها و عاشقی های چت با شکست مواجه میشه و اینکه عاشق شدن در این دنیای مجازی چه کار اشتباهی هست...
    مثال های زد و اون موقع بود که من صبرم تمام شد و شروع کردم به جواب دادن!
    اکثر ازدواج هایی که توی ایران اتفاق می افتد به این صورت هست که مثلا پدر یا مادر یه دختر را در فامیل یا در آشنایان و همسایگان به فرزند خودشان پیش نهاد میدهند و در صورت موافقت برای آشنایی بیشتر به منزل دختر رفته و اگر پسر پسندید و خانواده دختر مشکلی نداشت پسر با دختر چند جلسه ی چند ساعته با هم صحبت میکنند تا ببینند با هم تفاهم دارند یا نه و اینکه با نظرها و عقاید یکدیگر آشنا بشوند و در صورت نبود مشکل و داشتن تفاهم بقیه کارها صورت میگیرد...
    البته یک سری ازدواج هایی که دختر و پسر با هم دوستند یا توی دانشگاه همدیگر را دیده اند و.... هم هست ولی اکثر ازدواج ها به صورت بالا هست یا حداقل با تفاوتی طبق بالا عمل میشه...
    خوب چون این فرد تازگی ها عقد کرده بود و به همین روش که گفتم آشنا شده بودند شروع کردم به سوال کردن...
    گفتم شما قبل ازدواج چقدر همسرت را میشناختی؟ جواب داد چون همسرم فرزند یکی از همکاران پدرم بود و من تا به حال ندیده بودمش هیچ شناختی نداشتم!
    باز پرسیدم که چند بار قبل از قطعی شدن موضوع با هم صحبت کردین؟ جواب داد که 5 یا 6 جلسه ی چند ساعته!
    البته اضافه کرد که ما توی این چند بار ملاقات کاملا حرفهایمان را زدیم...
    خوب بهش گفتم شما 6 بار با هم صحبت کردین و اگر هر بار 3 ساعت هم طول کشیده باشد در کل 18 ساعت حرف زدین که ساعت مفید آن میتونه خیلی کمتر باشه...
    تا اینجا را قبول کرد!
    بعد گفتم آیا این ساعت ملاقات کم بهتر بود یا اینکه کسی مثلا 2 ماه توی چت یا بیرون باهام دوست باشن و با تمام خصوصیات اون آشنا بشه بعد بره برای خواستگاری و...
    جواب جالبی داد که به نظرم خیلی قشنگ بود:
    گفت من اول حرف هام را زدم بعد از داشتن تفاهم کامل عاشقش شدم , اما معمولا توی دوستی های دیگر مخصوصا چت فرد اول عاشق میشه بعد به فکر تفاهم ها می افته...
    که در این صورت دیگه تفاوت هارا احساس نمیکنه و تازه بعضی از نقص ها و کمبود ها را برتری میدونه...
    به نظر خودم حرفش کاملا منطقی بود , مخصوصا با چیزهایی که توی نت دیده بودم...
    خوبه قبل از اینکه احساس کنیم که داریم عاشق میشیم با فرد مورد نظر حرف بزنیم و ببینیم که اصلا باهام تفاهم داریم یا نه!
    آیا من میتونم با او زندگی کنم , آیا میتونم...
    آیا من میخوام شوهرم خیلی به طریقه پوششم زیاد حساس نباشه آیا اون کسی که انتخاب کردم همین نظر را داره؟
    و کلی چیز های دیگر که برای یک فرد کاملا مهم هست...
    شاید قبل از عاشق شدن میشه این سوال را پرسید و بعد از جواب تفاوت هارا حس کرد اما وقتی عاشق شدی اون چیزی که برات خیلی مهم بوده دیگه مهم نیست و فکر میکنی اشکالی نداره! اما بعد از کمی وقت این تفاوت ها که توی عاشقی گم شده بودند یکی یکی خودش را نشون میده...
    برای همینه که آمار های طلاق هایی که منشاء آنها نت و... است بالاست
    من که خودم این حرف را کاملا باور کردم و امیدوارم بتونم بهش پایبند باشم...
    دوستان خوبم یکمی بیشتر فکر کنید , قبل از ایجاد دوستی با فرد مورد نظر هدفتان را مشخص کنید که هدفتان فقط میتونه یک دوستی ساده باشه یا اینکه کار به عاشقی بکشه و...
    امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشین , اگر کسی هم نظری داشت خوشحال میشم توی همین تایپک نظرش را بگوید...
    سلام
    به نظر من هیچ فرقی بین رابطه ای که این جا شکل بگیره با بیرون وجود نداره تنها فرقش آدمهایی هستن که میان اینجا......
    بیشتر از 90% افرادی که رابطه هاشون رو از نت شروع میکنن 2تا دلیل اساسی داره اولیش تنهایی و دلیل دوم و اساسی ترین دلیلش کمرویی خجالت و عدم اعتماد به نفس در دنیای خارج از نت .
    حالا این رابطه چه تو نت شکل بگیره چه بیرون فرقی نداره ممکن دو نفر تو نت با هم تفاهم پیدا کنن، ممکن بیرون مهم شناخته و هیچ فرقی نداره این شناخت اینجا باشه یا بیرون از این دنیای مجازی.......
    در ضمن من به هیچ عنوان این حرفو که شناخت نتی بده شناخت خارج از نت خوبه رو قبول ندارم مهم شناخته که هیچ فرقی نمیکنه تو نت باشه تو مهمونی باشه یا تو کره ماه!!!
    باید چشمامونو باز کنیم گول نخوریم اگه تو نت گول خوردیم هیچ تضمینی وجود نداره که بیرون نخوریم!!!

16. 5 کاربر از پست مفید *SHAYAN* سپاس کرده اند .

کاربر ساده
    سپاس ها
    47
    سپاس شده 42 در 12 پست

سلام دوباره

شایان جان این حرفای من و بوسی جون زدیم کلی بود داداشم چیلا میزنی ؟

حرفای شما هم جالب بود امیدوار شدم بهت .....

هر کاری اولش فکر میخواد اما مشکل آدما اینه که اول یه کاری میکنن بعدش

فکر میکنن بعدشم به احتمال زیاد پشیمون میشن ...

البته اینم بگما بعضیاااااااا :icon_pfds2 (37):

آورین بازم بگو............

18. 5 کاربر از پست مفید s@rin@ سپاس کرده اند .

کاربر سایت
    سپاس ها
    195
    سپاس شده 660 در 206 پست

24

سلام به همه امیدوارم که حالتون خوب باشه و در سایه خداوند سربلندوپیروز باشید.
    خیلی وقت بود دنبال همچین فرصتی میگشتم تا درد دلم را برای همه بنویسم
    میدونید که من اسم خودم را گذاشتم پسرعاشق......اما فکر کنم بعضی هاتون نمیدونید چرا ؟؟؟؟!!!!! خوب این را در موقعی خواصی براتون توضیح میدم اما بدنید که من تو تمام 8سالی که چت میکنم هیچ رومی را ندیدم که مثل سناتور باشه......... تقریبا تو 10هاروم چت میکردم اما رومی به خوبی وکاملی سناتور ندیدم
    تو این روم با دوستان زیادی اشناشدم که اگر اسم ببرم میترسم که یکی را جابندازم ودر حقش بدی کنم اماخیلی این روم باحاله من تاحالا خیلی ها را به این روم دعوت کردم و اونا را ثبت نام کردم اونا هم خوششون اومده و به سناتور علاقه پیدا کردن.
    هرکه دیگه هم جاب اونا بود همین فکر را میکرد سناتور کامل مفید باحال جذاب وتمام خصوصیات یک روم عالی را داره. من تقریبا10ماهه که میام روم اما بلد نبودم که چطوری بیام انجمن و حرف هامو بزنم که اونم با کمک مهیا،bos3000،ومگامن(داداش مهدی) که خیلی بهم کمک کردن تا بتونم بیام انجمن یعنی میتونستم بیام اما بلد نبودم که چه کارکنم به قول ما یزدی ها خورده بود تو اونقم الان هم که در خدمت دوستان هستم خیلی خوشحالم و خیلی دوستون دارم
    دوستان عزیز هموتون را مخوام وبرای همتون ارزش قائلم و کوچک همتون هستم یا بازم به قول مایزدی ها خشونه که گلتون ور رمهمتون را دوست دارم و از راه دورتمام بچه سناتوری ها رو میبوسم فدای یکی یکیتون بشم

20. 6 کاربر از پست مفید پسرعاشق سپاس کرده اند .

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع