نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گوتسه: از شيفتگان فلسفه گوآرديولا هستم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    6,137
    سپاس شده 4,760 در 3,418 پست
    نوشته های وبلاگ
    339

Icon100 گوتسه: از شيفتگان فلسفه گوآرديولا هستم

ماريو گوتسه جوان آينده‌دار فوتبال آلمان فصل جديد بوندسليگا را با پيراهن بايرن‌مونيخ به ميدان خواهد رفت تا شاگرد پپ گوآرديولا شود. هرچند او بارها اعلام کرد که در آلمان تنها براي دورتموند بازي خواهد کرد اما شرايط وسوسه‌انگيز بايرن باعث شد تا از تيم محبوبش دل بکند و راهي آليانس‌آره‌نا شود.

به گزارش ايسنا ، اين مهاجم 21 ساله از اين‌ که بايرن‌مونيخ را به عنوان مقصد بعدي خود انتخاب کرد، بسيار خوشحال است و تصميم خود را درست و حساب شده مي‌داند. او گفت: با پيوستن به بايرن تصميم مناسبي گرفتم؛ چرا که به دنبال بالا بردن سطح فني‌ام هستم. از تصميم خودم خوشحالم؛ از اين‌که وارد چالش جديدي شده و تيم بزرگي چون بايرن مونيخ را انتخاب کردم، راضي هستم.

گوتسه که به خاطر آسيب‌ديدگي هنوز در تمرين بايرن مونيخ شرکت نکرده است، افزود: اميدوارم هرچه زودتر تمريناتم را زير نظر گوآرديولا شروع کنم. پپ مربي جالبي است. از علاقه‌مندترين افراد به فلسفه او هستم. گوآرديولا به راحتي با بازيکنان ارتباط برقرار مي‌کند. او با مهرباني کامل با شاگردانش رفتار مي‌کند. بر اين باورم که ما را به راهي که سرشار از پيروزي و افتخار است، راهنمايي مي‌کند. تمام تلاش خود را به کار مي‌برم تا هرچه زودتر آسيب‌ديدگي‌ام را پشت سر بگذارم. شور و شوق زيادي براي بازي و تمرين دارم.

کارشناسان فوتبال آلمان بر اين باورند که گوتسه در بايرن جديد نقش مهاجم کاذب يعني همان نقش مسي در بارسلونا را بر عهده خواهد داشت. خود او در اين‌باره گفت: با اين نقش بيگانه نيستم؛ چرا که گاهي اوقات در تيم ملي فوتبال بزرگسالان و نوجوانان آلمان در اين پست به بازي گرفته شده‌ام. مشکلي با اين پست ندارم و چنانچه کادرفني ترجيح دهد، قبول خواهم کرد.

2. کاربر روبرو از پست مفید ! ALi LOVE ! سپاس کرده است .